Miért érzem magam rosszul, ha mindenféle közösségi oldalon kevesebben lájkolnak/kommentálnak stb?
Figyelt kérdés
Tudom. Hülyeség.
Csak néha olyan érzésem van, hogy én ettől rosszabb/csúnyább lány vagyok, hogy engem kevésbé szeretnek. Veletek is van ilyen? És tudom, hogy nem a lájkok teszik az embert, meg nem a facebook..instagram..csak néha elgondolkodom ezen.
17/L
2016. júl. 10. 19:03
3/10 anonim válasza:
Ha dobok egy lájkot, akkor megérted, hogy ez hülyeség?:D
4/10 anonim válasza:
Ismerek pár olyan embert akiket több százan lájkolnak és több száz haverral rendelkeznek.Èn nem akarok és azt javaslom te se akarj a helyükbe lenni.A képek mögött valóban szar emberek, kamu kapcsolatok, széthullit családok és mentálisan sokszor sérült emberek vannak.Sokáig azthittem ez csak valami közhely vagy irígység de nem...
5/10 anonim válasza:
Belenézel a tükörbe és láthatod hogy nézel ki.Akik facebookon keresnek önigazolást lájkokban azok az önbizalomhiányosak.
7/10 anonim válasza:
Nagyon rá vagy állva arra, hogy külső dolgoktól várod a megerősítést. Magadtól várd az erősítést, mert csak te tudsz változtatni magadon.
8/10 anonim válasza:
Saját magadat teszed kiszolgáltatottá, ha értékelteted magad, nem csak a neten hanem bárhol. Ez csapda. Ne utánozz másokat, és ne akarj mindenáron megfelelni mások elvárásainak, inkább fordítsd az energiádat értékes és értelmes dolgokra. Akkor kiegyensúlyozottá és békéssé válsz.
9/10 anonim válasza:
Nekem is rossz. Mondjuk én gifeket csinálok, egy csomó ideig tart, aztán semmi.
És nyilván nem magamról.
De ez jobb, mert a képességeidet reblogolják, nem a pitsádat.
10/10 anonim válasza:
Szerintem legjobb lenne ha törölnéd magad facebook, instagram-ról. Fejfájást okoz mind a kettő.
Inkább olvass interneten újságot, index, origo, ezeket meg felejtsd el örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!