Hagytál már nyilvános helyen kis cetlit a kedvenc verseddel?
En találtam egyszer falevelekből készített virágcsokrot összefonogatva kötözgetve eleg lrofi szinten egy padon.
Hát szerintem szép volt. De gondolom nem random hanem valakinek szánták.
Nalam olyan volt eddig hogy egy barátommal a skate park volt a törzshelyunk es szokásunk volt öngyújtókat cserélni szoves macisat meg iyleneket.
Amikor szakítottunk letettem a padra egy öngyújtót.
Meg anno tinin talán még firkálgattam vonatokon, ahogy látom most is mennek ezek buszon is. Ebből kinőttem már.
De megesett olyan, hogy pl italautomatában direkt benne hagyom a visszajáro aprót, hagy örüljön vki. Nekem is valahol egy "lökés" mikor többet ad vissza a gép mint kéne :D
Meg volt hogy egy euros érmét adott vissza hufos gép:D azt azóta is őrizgetem.
Igen, egy autópályán le kellett húzódnom a verdával, mert már nagyon ki akart jönni valami, ott volt a susnyásban egy pottyantós bódéka. Bementem, és a nemvárt eredmény után felragasztottam belül a falra:
"Lóhalálban idefutok,
Azt hittem, hogy szarni fogok
Reped gatya, szakad ing,
Lett belőle egy nagy fing."
De itt még nincs vége a történetnek. 🙂
1 évvel később megint felkerestem azt a helyet, kiváncsiságból, hogy a cetli még ott van-e. Ott volt. Csakhogy egy másik is volt alatta, amit már valaki más ragasztott oda, és ez állt rajta:
"Látja, én már másképp jártam,
Határozott fingot vártam
Kiengedtem akarattal,
Tele lett a gatyám szarral."
😂
1
Könyvet szántszándékkal vonaton már igen! Cetlit még nem, de nagyon tetszik az ötlet, bár félő, hogy szemetelés jellege lenne ha elterjedne. Talán a fal, pad és aszfaltfirkák mégis környezetbarátabbak, talán.
Szerintem jó ötlet. :) És nem nagyobb szemetelés, mint amit művelnek általában és értéke is van.
Én is gondolkoztam már hasonló kezdeményezésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!