Sok ember kisebb boltokba ha fizet miért nincs tekintettel arra hogy nem tudnak nagy címletből kis összeg esetén visszaadni a végtelenségig, miért szivatják ezzel az alkalmazottat és kiverik a balhét?
Figyelt kérdés
főleg ilyen egy alkalmazottas boltba ha az alkalmazott nem tud elmenni váltani a főnök válasza meg általába az, hogy oldd meg. és nem egyszer akinek már szóltál a kétezer forintot ne húszezressek fizesse legközelebb azért is húszezrest hoz és ordítozik ha nem tudnak belőle visszaadni2023. jún. 3. 12:41
11/20 anonim válasza:
Én ilyen helyen dolgozok. És volt már akit elküldtem,ha nem tudott megfelelő címlettel fizetni. Ha nincs kispénze és kártyája akkor mást nem tudok csinálni.
12/20 anonim válasza:
És hiába háborog az ügyfél, szülni nem tudok visszajárót. 11es voltam
13/20 anonim válasza:
Annyi támogatást, pályázatot írnak nekik ki, igazán gondolkodhatnának a boltosok is, hogy nemcsak nekik lehet elvárásaik a vevőkkel-, a beszállítókkal-, az állam minden részvevőivel szemben, hanem nekik is kellene valamit felmutatni végre, és pl.: a nagycímletből való visszaaadás lehetősége is ez: akár reggel, akár éjjel.
14/20 anonim válasza:
Én szinte mindenhol kártyával fizetek, de akadnak olyan helyek, szituk, amikor csak készpénzzel lehet. Én ilyenkor azt szoktam, ha nagy címlet van nálam, jelzem, hogy sajnos nincs kisebb. Nem szokott probléma lenni, de ha mégsem tudna visszaadni, akkor sem üvöltöznék. Ilyenkor kell egy kicsit kommunikálni arról, hogy lehetne mégis megoldani, és melyik félnek.
15/20 anonim válasza:
Jó lenne, ha a boltok elfogadnának minden legális fizetőeszközt, és ha tudják, hogy ez van, készülnének rá. Annyira szar, hogy az életben minden görcs, és amiatt is izgulnod kell, hogy a boltban tudnak-e visszaadni.
16/20 anonim válasza:
Több év kereskedelem-vendéglátással a hátam mögött mondom, hogy ezektől a hitvány retkektől nem érdemes semmit se várni. Együttérzést, a másik helyzetébe beleélést pláne nem, ezek mind úgy tekintenek magukra, mint egyetlen különleges ember a földön, és a többi ember, a buszsofőr, a boltos, az ügyfélszolgálatos, az akárki, az nem egy személy, az csak mellékszereplő az ő hihetetlenül fontos, eGyEdI életükben.
Szóval kb. senki mást nem vesznek figyelembe magukon kívül, sőt, egy percre se merül fel bennük mások nézőpontjából látni a világot.
Okádok az ilyen hulladék emberektől, és sajnos a társadalom nagy részét ilyen szarok alkotják.
17/20 anonim válasza:
Nem hitványság, hogy mindenkinek a 20 ezrest dobja az automata. Együtt vagyunk ebben a szarban.
18/20 anonim válasza:
Felveheted úgy is a kért összeget, hogy mondjuk 60 900 ft, ha 60-at akarsz. Rögtön nem okozol problémát a boltban. A nagyobb címleteket meg úgyis elköltöd nagyobb oltokban, ahol fel vannak erre készülve.
19/20 anonim válasza:
Nekem így nem éri meg. Ha eladó vagyok, megoldom. Nálam is 5 forintig van mindig apró, hogy tudjak a vendégeimnek visszaadni. Soha senkit nem küldtem el pénzt váltani, ezt nekem kell megoldanom.
20/20 NTBS válasza:
Inkább kevés a váltópént a boltban illetve, az automatákat is nagy címletekkel töltik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!