A Balaton még a magyarokról szól,vagy már rég
külföldről?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az árakra, de a vendégekhez való hozzáállást is fel lehetne hozni. Volt itt az oldalon egy felhasználó,aki kifejtette,hogy Budapest már nem a magyarokról szól, az árak,lakbérek nem magyar pénztárcához van kalibrálva.
Ez a Balatonra is igaz vajon?
2023. máj. 29. 07:38
1/8 anonim válasza:
Már régen is így volt, de ekkor még voltak szakszervezeti üdülők. Oda mehettek csóró magyarok.
Most ...
2023. máj. 29. 08:06
2/8 anonim válasza:
Ebben az országban már semmi nem a magyarokról szól.
Multiknak,kínaiaknak,hitelintézeteknek stb. eladott ország,ahol az átlag magyar csak egy lebutított rabszolga.
2023. máj. 29. 08:24
3/8 anonim válasza:
A balaton fele az orban csalade, akarom mondani meszaros ure. Magyar az mar elegge.
2023. máj. 29. 08:41
4/8 anonim válasza:
A Balaton a turizmusról szól, mindegy, hogy magyar, vagy külföldi turista, soha nem is kifejezetten a magyarokról szólt. Az árak olyanok mint Budapesten, vagy más magyar nagyvárosokban.
Viszont még mindig olcsóbb egy Balatoni nyaralás, mint egy tengerparti
2023. máj. 29. 08:55
5/8 anonim válasza:
Régebben sokkal több külföldi, főleg német volt. Ma már inkább a "szegényebb" külföldiek jönnek.
2023. máj. 29. 08:56
6/8 anonim válasza:
Minden évben megyek Siófokra, azért több a magyar bőven, mint a külföldiek, de alapvetően minden vállalkozás annak szól, aki ki tudja fizetni és a Balaton egy turistáknak is szóló hely, eszerint szabnak árat, nekem budapestiként nem tűnik drágának, mert kb hasonló árak vannak, mint itt, aki vidékről, faluról menne, annak lehet drága az ottani árakhoz képest.
2023. máj. 29. 09:08
7/8 anonim válasza:
Amikor én voltam gyerek, a 90-es években, sokkal inkább szólt a külföldiekről, magyar beszédet sokszor nem is hallottam napokig a strandon, mindenki német volt rajtunk kívül. Nem volt ritka, hogy a büfékben kapásból németül kérdezték, hogy mit kérek, mert annyira nem voltak magyarok.
2023. máj. 29. 09:42
8/8 anonim válasza:
Még szocializmus volt, amikor már nem a magyarokról szólt...
Intézményesített köztörvényes útonállás egy méretes nyilvános vizelde körül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!