Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Voltál már Balaton Soundon?...

Voltál már Balaton Soundon? Hogy érezted magad?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, de még nem voltam soha, pedig úgy elmennék egyszer. Szerintetek milyen? Tényleg annyira jó?
2022. jún. 30. 05:43
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Nekem nem volt jó(nagyjából ezt vártam),nem az én világom zeneileg,csak kíváncsiságból mentem el,mert nyertem rá 2 jegyet.

Ha most nyernék,eladnám a jegyeket.

2022. jún. 30. 06:00
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha bulizós, ivós stb kigyúr vagy menj el, jó eséllyel élvezni fogod. De a sound a birkák gyűjtőhelye. Agyatlanok, drogosok, ribik vannak ott.
2022. jún. 30. 06:42
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
A kiscsávók nagy része csak azért megy oda, mert azt hiszik, ott biztos összejön egy alkalmi numera egy hótrészeg csajjal, nekik a nagy része csak ebből áll.
2022. jún. 30. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem, es nem is fogok
2022. jún. 30. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Még nem, és nagyon jól éreztem magam, köszi.
2022. jún. 30. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Voltam, még 2016-ban, a mostani árak nem tudom milyenek, akkor volt 56 ezer a hetijegy, + a szállás volt talán 50 ezer, plusz egész kb 70 ezret fogyasztuttunk bent a 6 nap alatt (betöltve mentünk be, de bent még ittunk + ettünk 1x) + a kaja amit ettünk, + a pia amit vittünk + az utazás.

Nekem nem érte meg, akkor voltam 19 azt hittem valami nagy buli lesz, ehhez képest a harmadik napon már fájt kimenni a napra annyira égetett, és a leégést már akkor is kb lehetetlen volt elkerülni, nem beszélve arról, hogy addigra már fáradtak voltunk, fájtak a lábaink, nem volt nekem akkora élmény, ennyiből akkor 2016-ban is el lehetett volna menni valamilyen Görög szigetre valamilyen medencés házba és ott pihenni.

1 napra jó lett volna, de egy egész hetet végig tolni ott nekem már sok volt mindenféle szempontból.

Ma pedig már egyáltalán nem tudnék elmenni, mert nem bírnék a melegben még tombolva bulizni is :D

Összefoglalva menj el egy napra, és kb mindent láttál szerintem, kivéve ha kiakarod próbálni milyen tényleg végig tolni egy ilyet, szerintem annyira nem jó.

2022. jún. 30. 09:20
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem voltam, nem vonz az ilyesmi.
2022. jún. 30. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!