Voltál már Balaton Soundon? Hogy érezted magad?
Nekem nem volt jó(nagyjából ezt vártam),nem az én világom zeneileg,csak kíváncsiságból mentem el,mert nyertem rá 2 jegyet.
Ha most nyernék,eladnám a jegyeket.
Voltam, még 2016-ban, a mostani árak nem tudom milyenek, akkor volt 56 ezer a hetijegy, + a szállás volt talán 50 ezer, plusz egész kb 70 ezret fogyasztuttunk bent a 6 nap alatt (betöltve mentünk be, de bent még ittunk + ettünk 1x) + a kaja amit ettünk, + a pia amit vittünk + az utazás.
Nekem nem érte meg, akkor voltam 19 azt hittem valami nagy buli lesz, ehhez képest a harmadik napon már fájt kimenni a napra annyira égetett, és a leégést már akkor is kb lehetetlen volt elkerülni, nem beszélve arról, hogy addigra már fáradtak voltunk, fájtak a lábaink, nem volt nekem akkora élmény, ennyiből akkor 2016-ban is el lehetett volna menni valamilyen Görög szigetre valamilyen medencés házba és ott pihenni.
1 napra jó lett volna, de egy egész hetet végig tolni ott nekem már sok volt mindenféle szempontból.
Ma pedig már egyáltalán nem tudnék elmenni, mert nem bírnék a melegben még tombolva bulizni is :D
Összefoglalva menj el egy napra, és kb mindent láttál szerintem, kivéve ha kiakarod próbálni milyen tényleg végig tolni egy ilyet, szerintem annyira nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!