Ki engedheti meg az itt lévők közül a nyaralast?
Egy hét már nem fér bele. 3 napra megyünk, 2 éjszaka.
De mire odajutok, még lehet annyit lehúz rólam az élet, hogy vissza kell mondani.
Amúgy meg akartam kérdezni, hogy penzre céloztál-e vagy szabadságra.
Sajnos, ha többet kapnek fizetésnek, lehet akkor se férne bele az 1 hét mert fiatal vagyok, és krvára semmi szabadságom nincs. Ami van, azt is van, hogy nem tudom kivenni.
21 vagyok.
Feladnám a 3 napos nyaralásomat cserébe, hogy legyen +2 hét szabadságom. EGYBEN.
Szerintem csak a szakadék nő a szegények és a gazdagok között. A középréteg az, ami lassan eltűnik.
Mi megyünk nyaralni, de tudom, hogy mi a szakadék jobbik felén vagyunk.
Milyen balfék megy még nyaralni, de komolyan???
Akinek több pénze van, mint esze:D
Utazik egy csomót, sokat várakozva, eltűr egy halom útitársat, aztán mindenhol lehúzzák anyagilag a kétszínű aranyásóktól kezdve a pincérekig..., akinek ilyesmi kell, az sose nyaralt csak követi a trendet...
A nyaralás nem feltétlenül költséges dolog.
Első körben szlovákia a cél, ott 3 napot leszek, és 200-250 euró lesz, azaz nagyon max 100 ezer ft.
Utána a dunakanyarba, szintén 100 körül.
A maradékot a családdal töltöm családi nyaralóban, vagy náluk. Tehát ekkor szállás költség nincsen, csak kaja és utazás. Ez is max 100. Mindezt 280 ezres fizuból.
Szóval nem ez a drága, hanem az, ha pl egy új videokártyát a gépedbe. Döntwnem kellett, hogy melyiket akarom.
Görögországba megyünk nyaralni a párommal 1 hétre, de ehhez pár hónapig össze kellett húzni a nadrágszíjat. Még nem voltunk külföldön nyaralni. Eddig nyaranta pár napot töltöttünk a családi nyaralóban a Balatonon.
Addig megyünk, amíg megtehetjük, ha lemondások árán is, mert sajnos egyikünk sem keres jól az árak pedig az egekben. De legalább egyszer az életben, amíg van rá lehetőség, érdemes elmenni, mert később ki tudja, mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!