Ki engedheti meg az itt lévők közül a nyaralast?
Elvileg csórók ja...
Még is elmennek nyaralni, és meg fogja venni azt a fagyit mindenki , akkor is ha 1000 Ft lesz egy gombóc.
Én sem tapasztalom azt, hogy ne mennének.
Akik nem mentek azok 5-10 éve sem mentek.
Pl. nem tudom az #1-nek mire megy el 450 havonta....
Akkor tudom elképzelni h elmegy ha albérletben lakik, vagy hitele van, vagy egyedül tart el egy családot....
Egyéb esetben ha nincs hitel nincs albérlet abból még félre is lehet tenni.
Én 300-400 között keresek havonta. És amikor volt barátnőm akkor vele, amikor nem volt akkor szűk családdal mentem el nyaralni. 1 hét külföldi tengerparti nyaralásra telik évente 1x.
Balaton sem olcsóbb.
1: én 380 és évente megyünk külföldre tengerpartra.
Te mire költesz el 450ezret? ebből havi 300 meg kéne, hogy maradjon. de 200-250 minimum. az évente 2M Ft legalább, amiből nagyon szép nyaralás kihozható.
Mi szép kártyából és céges kedvezményből megyünk nyaralni. 🤷♀️
Eszméletlen árak vannak, nálunk kifejezetten nagyvonalú a cafetéria, de még így sem tudunk egy hetes nyaralást akárhol kifizetni.
Igen, Norvégiába, az utazás 400 ezer körül egy személyre (sajna idén úgy tűnik, egyedül megyek), plusz az egyéb kiadások. Egyetemista vagyok, de mellette már gyakornokként dolgozom, spórolok, nem elmulatom a pénzt, így hasznosabb dolgokra van. 2-3 hónap spórolással megvan az ára.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!