Sok öregasszony miért gondolja, hogy a boltban, újságosnál, lottózóban az eladó, pénztáros társalogni, őt szórakozni, vele jópofizni, panaszait meghallgatni van ott?
Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 13:19
11/12 anonim válasza:
Na épp ezért nem szültem. Ha ígyis-úgyis a magány vár rám, akkor minek pesztráljak egy ingyenélő trógert 30 éves koráig? Amúgy ezek a vén baxatlan szajhák engem is idegesítenek.
12/12 anonim válasza:
Sokukkal tényleg vagy nem foglalkozik a család, vagy nincs is senkijük, és az ilyen helyzetekben szeretnék pótolni a kapcsolataik hiányát. Úgy vannak vele, hogy ott és akkor épp rá figyelnek, akkor már ki is használják a lehetőséget és mesélnek egy sort.
Magányosak, ami nyilván nekik sem kellemes, viszont abban a helyzetben nem tudják/akarják/elfelejtik felmérni, hogy mások hogyan is viszonyulnak ehhez az egészhez.
Nekem sem szokásom bántani őket, bár szegények nekem is okoztak -akaratlanul- ilyenek miatt kellemetlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!