A böfögés inkább bunkóság mint undorító?
Nálam ez úgy van, ha mondjuk van egy szép, modell alkatú csinos szép hosszú hajú lány és hangosan böfög én abszolút semmi visszataszítót nem érzek, körülbelül nálam ez egyenértékű azzal, hogy azt mondja mondjuk "de k.va jól esett ez a nagy üdítő nekem most b.szod xD " tehát ezzel egyenlő egy : bööööööf nálam kb ez ha egy csaj böfög.
sokak szerint ez nem normális, hogy ez tetszik, vagy elvárom szinte, hogy ne nyelje vissza, ezért kérdezgetem ezen az anonim oldalon, hogy most akkor mi merre hány óra.
Mert nem hiszem, hogy egy nagy bööööf egy dekoratív csajtól vagy csajok szempontjából egy jó pasitól.
#9:
A fingot szokták meggyújtani, a büff az nem gyúlékony. 😁
De bocs, azt nem értem aki azt írja, hogy mindkettő, tehát undorító, annak tényleg hányingere lesz vagy ennyire zavarja pl elmegy az étvágya, vagy rossz kedve lesz vagy bármi ha valaki büfög, vagy ezt csak úgy "szokás" mondani, hogy undorító, de valójában csak zavarja az embereket mint az, hogy ha valaki mondjuk részegen ordít. ?
Ez az amit nem értek, ezért kérdezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!