Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A böfögés inkább bunkóság...

A böfögés inkább bunkóság mint undorító?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 21:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nálam ez úgy van, ha mondjuk van egy szép, modell alkatú csinos szép hosszú hajú lány és hangosan böfög én abszolút semmi visszataszítót nem érzek, körülbelül nálam ez egyenértékű azzal, hogy azt mondja mondjuk "de k.va jól esett ez a nagy üdítő nekem most b.szod xD " tehát ezzel egyenlő egy : bööööööf nálam kb ez ha egy csaj böfög.

sokak szerint ez nem normális, hogy ez tetszik, vagy elvárom szinte, hogy ne nyelje vissza, ezért kérdezgetem ezen az anonim oldalon, hogy most akkor mi merre hány óra.

Mert nem hiszem, hogy egy nagy bööööf egy dekoratív csajtól vagy csajok szempontjából egy jó pasitól.

2023. máj. 14. 22:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem hányjuk el mert nem hányingerkeltő szerintem! Mert az egy egészséges folyamat jólesett a kaja vagy szénsavas kóla után büfög valaki semmi gond! Csak van aki direkt hangosan látványosan teszi az gáz!
2023. máj. 14. 22:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Na ennyi, akkor ilyen alapon az miért gáz, ha nekem tetszik ha egy csaj jólesően büfög?
2023. máj. 14. 22:38
 14/19 anonim ***** válasza:

#9:

A fingot szokták meggyújtani, a büff az nem gyúlékony. 😁

2023. máj. 14. 22:41
 15/19 anonim ***** válasza:
14# Nyújtást írtam nem gyújtást!
2023. máj. 14. 22:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Meg a fing az undorító. Hát a szarnak a gőze gyakorlatilag kb. A böfögés meg egy viszonylag tiszta dolog max kajaszaga van de általában kb semmi, vagy üdítő.
2023. máj. 14. 22:53
 17/19 A kérdező kommentje:

De bocs, azt nem értem aki azt írja, hogy mindkettő, tehát undorító, annak tényleg hányingere lesz vagy ennyire zavarja pl elmegy az étvágya, vagy rossz kedve lesz vagy bármi ha valaki büfög, vagy ezt csak úgy "szokás" mondani, hogy undorító, de valójában csak zavarja az embereket mint az, hogy ha valaki mondjuk részegen ordít. ?

Ez az amit nem értek, ezért kérdezem!

2023. máj. 14. 23:31
 18/19 anonim ***** válasza:
17# Szerintem csak zavarja csak random azt mondja undorító! Olyat nem tapasztaltam még hogy valaki böfög és ettől valaki elhányja magát vagy elmegy az étvágya és elmegy inkább! Max megjegyzik hogy bunkóság tahóság stb!
2023. máj. 14. 23:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem hányingerem lesz tőle ha olyan és egyben taszít is
2023. máj. 16. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!