Mit tehetek akkor, hogyha rádöbbentem, hogy a mostani életem, nem igazán jó és, hogy ezt s továbbiakban, nem folytathatom tovább?
Igazából az utóbbi időben, nem vagyok olyan beszédes, de régen sem mindig voltam az. Mindig volt valamennyire szociális fóbiám, de mostanában vettem, jobban észre.
Mert mostmár depresszióval társult.
Rosszul fogtam fel eddig a világot, féltem az önkifejezéstől, mert sokat szekáltak, amikor fiatalabb voltam. Eljutottam addig, hogy egy jó ideig már semmi nem foglalkoztatott, minden hülyeségnek, feleslegesnek tűnt.
Mostmár viszont, szeretnék változtatni, csak nem tudom, hogy hogyan, mert túl sok mindenről nincs ismeretem, és már barátaim sem nagyon vannak, hogy tudnék ezen változtatni és megtalálni saját magam?
Vannak erre megfelelő szakemberek.
Már tényleg nem akarom írni a pszichológust, pszichiátert, de evidens, hogy amid "fáj" azzal azt a szakorvost keresed fel!
Ha nem akarod, akkor keresgélj a neten cikkeket segítségül.
Rengeteget segítettél a Kérdezőnek!:D
kkor biztos a Gyakori akkor a kompetens a gondjai megoldásában. Hiszen úgy ismerjük egymást, mint a tenyerüket, no meg ezt tanultuk évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!