Vago istvan miben halt meg "hirtelen"?
csak ne irjatok hogy tul oreg volt, mert oregedesben senki nem hal meg pusztan mert oreg.
Mellesleg csomo ember megeri a 80 - 100 eves eletkort is.

Az öregségbe is bele lehet halni, mert leállhat az egyik szerv.
Egyébként meg semmi közünk hozzá. A családja tudja és ennyi a lényeg.

Nem tudni egyelőre. Gondolom a családtagok nem szeretnék publikálni.
74 évesen valóban nemigen, de öregedésben meghalhatsz. A tested egyszer fel fogja mondani a szolgálatot. Annyi, hogy minél tovább élsz, annál nagyobb az esélye, hogy valami másban (betegség, sérülés stb.) halsz bele.

Oregsegbe nem hal bele az ember. Nincs olyan diagnozis hogy "oreg volt".
Valami virus elvitte, szivproblemaja volt, magas vernyomas stb...

Emberek, csak annyit, hogy egy ember meghalt, vegyük komolyan, mert valaki egy rokont, valaki egy barátot vesztett most el, sok rajongó valakit akire felnézett - és egy ember pedig az ÉLETÉT. Ne ökörködjünk!!!!!
Én valahol olvastam egészségügyi okok miatt, de részleteket nem találtam. De a lényeg, hogy nem önkezűség vagy baleset, vagyis ez azamit most tudok a cikkből.

5-ös:
De neked mi bajod van? Miért érdekel ennyire a halála? Istenem, nem tartozik ránk. Borzalmas lehet a családnak hogy ennyi ember csámcsog a szerettük halálán.

8
Mert Chester Bennington halala rank tartozott?
Ott van minden egeszsegugyi lap rola, ne tegyunk mar ugy mintha "jaj de tiszteljuk a halottat" - mindenki kivancsi.
Es a Berki krisztian amirol minden ujsag irt kb. hogy drogozott? Ott hol van a tisztelet? Mar a baratnojenek/felesegenek kellett konyorogni hogy hagyjak oket ki ebbol.
Ott meg nem szamitott akkor a "tisztelet"? Hagyjatok mar a baromsaggal.
En meg egyebkent egeszsegugyi dolgozo vagyok, es csak azert erdekel - de nem mintha kozod lenne hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!