Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy rossz arcszerkezet tönkret...

Egy rossz arcszerkezet tönkreteheti az életed férfiként?

Figyelt kérdés

Azért írok férfit csak mert nőként az arcszerkezet nem szempont, inkább csak az ha elhízott és igénytelen.

A férfiaknál az arcszerkezet ami a legfontosabb.

Emlékszem 10-ikben szüneten egymást mellett ültünk az osztály egyik legszebb lányával akivel sosem váltottunk egy szót sem előtte mert egyikünk sem ment ki. Ezt észrevette egy másik srác aki odaszól na mire vártok, mozduljatok már egymásra.

Erre a lány: “nincs ízlészavarom”.

Tehát sikerült úgy inzultálnia, hogy sosem beszéltünk.

Akkor jöttem rá, hogy ha nincs arcszerkezeted akkor egyenes utálnak, alja embernek tartanak.

2023. ápr. 17. 13:25
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Anyám is mindig sajnál csak. Ez is folyton letöri a kedvem. Már emiatt gyakran elcsuklik a hangom mikor beszélek. Úgy kezelnek mint egy cirkuszi látványosságot.

Szar az élet. Az emberekben ördög van.

2023. ápr. 17. 14:03
 12/29 anonim ***** válasza:
Úgy érzem tök mindegy milyen tanácsot adunk a kérdezőnek, őt nem érdekli mert eldöntötte a kérdésére a választ magának. :)
2023. ápr. 17. 14:05
 13/29 A kérdező kommentje:

12

Esetleg nincsenek sorstársak akik fel is fogják mi a probléma???

Könnyű tanácsokat osztogatni olyannak aki nem volt ilyen helyzetben és nem is próbálta ki azokat.

2023. ápr. 17. 14:24
 14/29 anonim ***** válasza:
Én már átlagos formájú arccal se tetszem az átlagos lányoknak. Van ilyen sajnos. Talán a jövőben már könnyebben elérhető lesz az arcváltoztatás...
2023. ápr. 17. 14:26
 15/29 A kérdező kommentje:

És ami a tanácsokat illeti. Nem vagyok hajlandó bármiféle műtéthez folyamodni csakhogy emberszámba vegyenek.

Ugyanakkor a személyiséget illetően ha valaki introvertált abból sosem lesz extrovertált mert nem fogja kényelmesen érezni magát abban a szerepben.

Ezen kívül alapból kedves, barátságos vagyok nincs gond ilyen szempontból, de ugye önmagukban ezek nem sokat érnek.

Meg sokszor meg is gyanúsítottak, hogy álkedves vagyok. Tehát ha a fizimiskadban látnak valami “sumákot” akkor onnan kezdve minden szép gesztus gyanús lesz.

2023. ápr. 17. 14:30
 16/29 anonim ***** válasza:
Sztem egy nonel ugyanolyan fontos, sot.. Egy ferfinal inkabb szemelyiseg, humorerzek, hozzaallas, intelligencia, sikeresseg, tokosseg stb
2023. ápr. 17. 14:32
 17/29 anonim ***** válasza:

Te kérdező, végigolvastad a válaszokat? Írták, hogy volt más is olyan helyzetben mint te és megoldódott a problémájuk.

Mi bajod van? Tegyél te is valamit érte. Nem a fejeddel van a baj, hanem ami benne van!

2023. ápr. 17. 14:58
 18/29 A kérdező kommentje:

17

Hogyan oldódott meg, a szakállal?

Ugyan már…

2023. ápr. 17. 15:04
 19/29 anonim ***** válasza:
Manapság valamiért divat lett azt állítani, hogy nem is a külső a legfontosabb a nőknek. Pedig ez egyszerűen nem igaz... Miért teszünk úgy, mintha nem az alapján választanának? Nyilván a férfiak többsége is, de nem kell hozzá ez a körítés.
2023. ápr. 17. 15:07
 20/29 anonim ***** válasza:
Ha nem a szakáll, akkor majd előbb-utóbb jönni fog egy olyan ember az életedbe, akinek kurv%%ra mindegy hogyan nézel ki, olyan példát is írtam.
2023. ápr. 17. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!