Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Senkit nem érdeklek, teljesen...

Senkit nem érdeklek, teljesen értéktelen vagyok. Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy teljesen értéktelen, ronda, bugyuta, semmirevaló vagyok. Senkivel nem tudok kialakítani semmiféle baráti viszonyt, láthatatlan vagyok, hiába próbálok kommunikálni bárkivel is. Soha életemben nem volt egy igaz barátom se, se kapcsolatom, semmim. Ha egyedül megyek valahova se vesznek észre, ha valaki társaságában megyek, pláne. Főleg, ha a testvéremmel. Őt mindenki imádja, szereti, minden létező helyen hódolót kap magának, mind a 10 ujjára találna pasit és barátot is akármikor. Ügyes, okos, gyönyörű, talpraesett és tehetséges. És itt vagyok én, az egész család szégyene, a nagyszüleim se szeretnek, apám se. Se okos nem vagyok, se tehetséges, szép pedig aztán végképp nem. Nehéz nálam rondább és bugyutább embert keresni. Ha nem megyek el vele valahova, néhányan érdeklődnek, hogy hol vagyok, miért nem mentem el, de ha ott vagyok, akkor figyelembe se vesznek, a minimális módon se. Az egyik legmegalázóbb eset az volt, amikor csoportosan jöttek hozzánk locsolni húsvétkor, őt 4en is felkérték táncolni, én pedig ott álltam az asztal mellett. Egyik a másiknak mondta, hogy kérjen fel engem, kérjen fel, de nem jött egyik se, annyira visszataszító vagyok. Egyszerűen semmit se ér az életem, csak azért bírok még kitartani, mert remélem, hogy csak jobb lesz, és nagyon sajnálom anyukámat, hogy ilyen nyomorult gyereke van. Hogy dolgozzam ezt fel? Mit tudok tenni ebben az esetben? Lassan minden reményem elfogy...

2023. ápr. 10. 17:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Már az írásmódodból látom, hogy buta biztosan nem vagy. A mai világban pedig mindig azoknak nagy a szája, akiknek nincs is mire fel. Szerintem túlságosan szenzitív vagy (egy-egy negatív cselekvésből egy teljes következtetést vonsz le) és nagyon kritikus önmagaddal szemben. Szerintem konzultálj erről a tesóddal, hogy ő hogy látja, mint “kívülálló”.
2024. márc. 17. 23:03
 12/12 anonim ***** válasza:
25%

Csak sír a szája de mégse ir, ha ráír az ember.

Megy a nagy duma hogy senkinek sem kell, közben ő is válogat.

2024. márc. 18. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!