Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért jó ez a pasi szemszögből?

Miért jó ez a pasi szemszögből?

Figyelt kérdés
Miért jó érzés, ha egy lánynak megcsókoljátok a kezét? (Nem köszönéskor, hanem "csak úgy")
2023. ápr. 7. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez a csajoknak szokott jó lenni, nem nekünk.
2023. ápr. 7. 11:05
 2/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért csinálják?
2023. ápr. 7. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a csajoknak jól esik. Régen a nemeseknek és királynőknek csókoltak kezet. Én soha nem csókolgatom senki kezét és olyanról sem tudok aki ezt tenné.
2023. ápr. 7. 11:08
 4/10 A kérdező kommentje:
De ha valaki full random ezt csinálja, akkor miért? Nem ilyen udvariaskodó, régimódi amugy
2023. ápr. 7. 11:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Kíváncsi a reakcióra.
2023. ápr. 7. 11:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Mármint hogy megengedi-e a csaj?
2023. ápr. 7. 11:14
 7/10 anonim ***** válasza:
udvariasság , udvarlás , hízelgés , Úriember látszatát keltő viselkedés
2023. ápr. 7. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem egyik ismerősöm többször is láttam ahogy ezt csinálja csajoknak, én mindig cringe-et kaptam ilyenkor. Ez semmire nem jó, szerintem a csajnak is kényelmetlen, régen ez lehet szokás volt, az a bizonyos ismerősöm pedig elég egoista volt mindig, az ilyesmivel jó benyomást akart kelteni.

Nem tudom ez milyen csajnak jön be, de én biztos nem csókolgatnám a kezét senkinek, még ha nyújtaná sem.

2023. ápr. 7. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyféle gesztus, hogy sok mindent megtenne. Ez egy jelzés is egyben hogy bejön a csaj :)
2023. ápr. 7. 14:08
 10/10 A kérdező kommentje:

"Sok mindent megtenne"

Mire erted?

2023. ápr. 7. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!