Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Férfiak! Linkeljetek számotokr...

Férfiak! Linkeljetek számotokra vonzó nőket! S írd le, mi tetszik rajta?

Figyelt kérdés
Kor?

2023. márc. 30. 13:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más a véleménye. Kérlek ne itt marjátok egymást! köszi!
2023. márc. 30. 15:04
 12/29 anonim ***** válasza:
7%

Csak le lett pontozva, ami ugyanaz, csak a lusta/néma verzió... ennek a tükrében nem hiszem hogy a konklúziód megáll a lábán. Én legalább megtiszteltelek a véleményemmel.:)

2023. márc. 30. 15:07
 13/29 A kérdező kommentje:
Én senkiét nem pontoztam le
2023. márc. 30. 15:10
 14/29 anonim ***** válasza:
44%

Ezek a kérdések azért rosszak mert aki tényleg szép nőket linkel azt leszavazzák mert savanyú a szőlő...

itt nagyon sok szép nő van lapozgathatsz..

[link]

2023. márc. 30. 15:10
 15/29 anonim ***** válasza:
4%

Nem, nem vert. És téged? Szeretnél erről beszélgetni?

Azért ha valaki kér tőled példákat vonzó nőre, és linkelsz kettőt, feltételezni lehet, hogy számodra ők a top kategória. De most leírtad, hogy nincs így, szóval akkor ne is vedd magadra, hogy lófejűnek neveztem őket.

2023. márc. 30. 15:12
 16/29 anonim ***** válasza:
57%

Legközelebb illik megkerdezni, hogy érdekel-e az észrevételed. Hogy legalább mondhassam azt, hogy nem. :)

De nincs értelme vitázni olyan emberrel, aki a benne keletkező frusztrációt nem tudja kezelni, ami olyankor alakul ki, ha valakinek ellentétes a meglátása, ízlése. Az ilyen ember nem tud érvelni, helyette jön a személyeskedés, kötekedés.

Nincs dolgom az ilyen emberrel.

Remélem jobban leszel.

2023. márc. 30. 15:12
 17/29 anonim ***** válasza:
32%

Ízlésről vitázni, véleményt alkotni és lepontozni szerintem primitív dolog. Most azért leszólni valakit, mert neki a kombi autó jön be, nem a szerdán... Komolyan nem értem.

Nekem a szeplős csajok jönnek be, ami tudom, hogy sok embernek nem tetszik. Mi van akkor? Semmi.

Én az alapján pontozom a válaszokat, hogy mennyire válasz a feltett kérdésre.

2023. márc. 30. 15:16
 18/29 anonim ***** válasza:
21%

#12: én is le lettem pontozva.

#15: velem szemben ez a kérdés nem releváns, tekintve hogy bár véleményünk eltért, kettőnk közül csak Te szólaltál meg ilyen megvető stílusban. Ráadásul közvetve az én személyemet is támadtad. Mindez pedig felveti a kérdést, hogy esetleg a nőkkel általában van bajod.

A többi, amit írtál, hülyeség: elsőre azt hittem, tudod, mit jelent az, hogy "non plus ultra", de ezek szerint mégsem.

2023. márc. 30. 15:18
 19/29 anonim ***** válasza:
23%

Első napod a neten? Láttál te már valaha olyat, hogy valaki engedélyt kért észrevételek kifejezésére? :) Komolyan, olyan etikai standardok elé próbálsz állítani, aminek nem hogy te, de az égvilágon senki nem felel meg.

Az alapján pedig, hogy buborékban szeretnél élni, pont te vagy az, aki "nem tudja kezelni, ha valakinek ellentétes a meglátása, ízlése". Felőlem aztán csontkollekciózz tovább.

és aztán "jön a személyeskedés, kötekedés." Igen, tőlem ilyet nem láttál, de ti toljátok a fotelpszichológus "miért vagy boldogtalan? ver anyád?" dumákat. Álszent.

Csak azért válaszoltam, hogy kapj egy kis tükröt.

2023. márc. 30. 15:21
 20/29 A kérdező kommentje:
Kérlek ezt beszéljétek meg privátba! Én nem pontoztam le senkit, egymást pontoztátok le, PRIVÁTBAN VITASSÁTOK MEG, KÉRLEK NE ITT!
2023. márc. 30. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!