Férfiak! Linkeljetek számotokra vonzó nőket! S írd le, mi tetszik rajta?
A barátnőmet inkább nem tölteném fel, de egy külső jellemzést tudok írni :)
Hosszú szőke haj, kék szemek, gyönyörű mosoly, igazi természetes szépség. El nem tudom mondani mennyire szerencsésnek érzem magam mellette.
Ezek mellett a belső tulajdonságai is tökéletesek.
25F
Hát, általában a nagyon vékony, szép arcú, talpraesett, jó gondolkodású, melegszívű, természetes lányok jönnek be. Szomszédlány típus. Nekem is elég széles a világképem, mert több kontinensen éltem, akadémikus vagyok, cégeim vannak, stb. Tehát külsőre és belsőre is elég kevés lányhoz vonzódok, ill kevesen bírják a tempómat.
Külsőre az exem úgy nézett ki mint pl supstezy: [link]
A legutóbbi lány akivel komolyan ismerkedtem pedig kelet ázsiai volt, szintén hasonló alak.
Nekem a hófehér bőrű, szeplős, vörös hajú, zöld szemű, vékony lányok tetszenek a legjobban.
Különlegesek.
Hat te aztán szereted az ormótlan lófejeket.:D vagy kell valaki aki kiharapja a pókot a sarokból?
Minden a legnagyobb rendben, épp a múlt heti búvár videóim vágom és nosztalgiázok.
"Mindenki úgy reagál a másikra, ahogy éppen van." erre tudsz valami tudományos referenciát mutatni? Érdekes teória.
Simán csak két különlegesen ronda nő lett linkelve, és meglepett, hogy valakinek ez a non plus ultra.
#8: téged ugye vert anyád?
Senki nem mondta, hogy bárkinek ez a két nő a "non plus ultra". Arra ott a feleségem. A Kérdező kért példákat arra, akikről le tudjuk írni, miért vonzóak, ezért írtam.
Viszont az, hogy nem tudod fékezni az indulataidat, mert másoknak más ízlésük van a nők terén, komoly aggodalomra ad okot. Menjél, pattogj a mobiltelefon rovatban, ott szükség van az ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!