Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol a határ a bulizás és az...

Hol a határ a bulizás és az alkoholizmus között?

Figyelt kérdés

Egyetemistaként még eléggé elfogadott dolog, hogy valaki szétcsapja magát csütörtök vagy péntek esténként. Nem mondom azt, hogy a többség ezt csinálja, de nem szokták elítélni azt, aki igen. Mindaddig, amíg nem az őrjöngős brit bulituristák szintjére megy le az ember, és a tanulásban sem szenved kárt. Mikor éljen az ember, ha nem fiatalon?

Egy beszélgetésen szóba került, hogy 30 felett, ha a szombatod nagy része kuka, mert másnapos vagy, az már bizony alkoholizmus. És nem kifogás, hogy 500 nettót keresel, és megengedheted magadnak a lazítást.

Szerintetek hol a határ, idősebben már tényleg kevesebb fér bele a "bulizásba"?

2023. márc. 29. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz hogy lakik benned vmi? Ami előjön az ital hatására arra gondolsz?
2023. márc. 29. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez csak egy valószerűtlenül vastag és magas fal közted és a tegnap este emlékei közt. Bëlga - Mi vót
2023. márc. 29. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek kuka a másnapja, aki pénteken beb.szik. Van, aki nem képes arra, hogy másnapos legyen, 30 felett se. Szerintem attól függ a dolog, hogy milyen a viszonya az embernek az alkohollal, ha azt várja egész héten, hogy mehessen szétcsapni magát, és ha egyik héten ez kimarad - mert mondjuk lebetegszik, vagy nem ér rá senki, vagy családi program amin nincs pia, vagy akármi, akkor dühös.

Kicsit off: Igaz, hogy az értelmiség előtt két út van, az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan. Én ugyanerre emlékszem, mint te, hogy rendszerint olyan bulik voltak, hogy a Blahán ébredtünk a virágágyásban fekve, a hídról hánytunk bele a Dunába meg a buszgarázsnál keltettek minket mikor már öt kört megtettünk az éjszakaival, és ez teljesen normális volt. Jelenleg a munkatársaim érettségizettek, nincs köztük egyetemet végzett, de fiatalok, huszonévesek. Egyik munka utáni sörözgetésen picit elszaladt velem a ló. Tényleg csak picit, egyáltalán nem voltam annyira gáz, mint egyetemistaként, senkinek nem mondtam semmi kompromittálót, nem hánytam, hazamentem a két lábamon meg minden, csak látszott rajtam, hogy nagyon részeg vagyok. Másnap két munkatársam hívott félre, hogy megkérdezze, hogy van-e valami szakmai magánéleti problémám, ami miatt ennyit ittam, és esetleg megbeszélném valakivel, úgy kellett magyarázkodni, hogy nem, minden oké, csak nem vacsoráztam és a harmadik tequila hiba volt.

2023. márc. 29. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!