Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki tudja biztosan igaz USAba...

Aki tudja biztosan igaz USAba csak a valóba fontos dolgokat tanítsák meg az iskolába és szakképzéseken ami valóba kell a munkához de azt nagyon jól vagy ez csak legenda?

Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak legenda. Ott is vannak bajok a közoktatással.
2023. márc. 22. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Ott is vannak olyan anyagrészek, amiket aztán a diák nem fog később használni az életben, csak ott más maga a pedagógiai módszer.
2023. márc. 22. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyilván troll vagy, a helyesírási hibákat erősen túltoltad.

Kevesebb lexikális tudást nyomnak az ember agyába, főleg fölösleges lexikális tudást, viszont az alkalmazásra, és az információ fellelésére jobban ráhasalnak, ez a fontosabb szerintem.

Nyilván ott is van sok hiba, és különböző oktatási színvonal, vannak jó sulik, és van olyan, ami iszonyat gáz, na meg veszélyes környéken lévő iskolák is vannak, sorolhatnám. Tehát senki nem mondja, hogy az "usákok" bőre alatt is pénz van, és csodapalotában van minden iskola...

2023. márc. 22. 21:04
 4/4 A kérdező kommentje:

"Kevesebb lexikális tudást nyomnak az ember agyába, főleg fölösleges lexikális tudást, viszont az alkalmazásra, és az információ fellelésére jobban ráhasalnak, ez a fontosabb szerintem."

igen erre gondoltam és erre vonatkozott a kérdésem

2023. márc. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!