Az emberek többsége miért tartja gáznak az őszinte szeretetadást másoknak? Nem igaz, hogy minden ember arra vágyik, hogy őszintén szeressék, és hogy szerethessen? Ez sokaknak kínos", netán hányingert keltő", vagy egyszerűen csak nem fontos"?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 23:10
11/18 anonim válasza:
Attól még, hogy téged idegenek nem szeretnek, nem ez az általános normális emberek között
12/18 A kérdező kommentje:
Például 11 - es válaszoló is itt van. Ez "téged idegen nem szeretnek" - bunkó beszólásoddal csak egy példa vagy azzal kapcsosan, amit felcetettem. Nincs benned semmi pozitívum, felemelő. Negatív vagy, lehúzó, szürke.
2023. márc. 19. 12:56
13/18 anonim válasza:
#12: Ha mert ha téged valaki nem szeret, akkor az már negatív, lehúzó és szürke (ez már eleve wtf, szürke mert nem szeret valaki?) Szerintem egy szektát kellene alapítanod. Akkor te lennél a tanító/mester/orákulum, nevezd aminek akarod és mindenki rajongással szeretne. Problem solved. Szívesen
14/18 anonim válasza:
#13 A hozzászólásod tényleg elég tahóra sikeredett. Ilyenkor nem kell csodálkozni, ha hasonló színvonalú reakciót kapsz vissza.
15/18 anonim válasza:
Mi volt benne a tahóság?
Az, hogy a kérdező tapasztal valamit és konstans ugyanazt, nem lesz még igaz
16/18 anonim válasza:
Kezdem érteni, a kérdezőnek miért vannak egészen más tapasztalatai, mint nekem. :-)))
17/18 A kérdező kommentje:
16
Én is. Nálad kisebb érzelmi intelligenciájú nem sok van a világon, ergo csak magadnál jobb, vagy legalább olyan tapasztalataid lehetnek, mint amilyen te vagy, 12 1 tucat.:)
Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.
Tényleg így élni a legjobb!
😁
Milyen igaz!
2023. márc. 21. 05:46
18/18 anonim válasza:
Én úgy nőttem fel hogy sose beszéltünk az érzésekről és igazából semmilyen intim témáról.
Ezért ha lenne kapcsolatom (ha egyáltan eljutnék odáig) elég hamar vége lenne mert nem merném kimutatni hogy szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!