Állítsd be a "beállítások" menüben, hogy csak az ismerőseid ismerősei tudjanak ismerősnek jelölni. Ugyanígy a facebook messengerben is be tudod állítani hogy kitől fogadsz üzenetet.
2022. jan. 31. 12:39
2/10 anonim válasza:
A reklámok attól függetlenül jönnek, hogy kik tudnak ismerősnek jelölni, ez nem ezen múlik. Nézd át a hirdetésbeállításaidat rendszeresen. A facebook próbálja lekövetni az érdeklődési körödet, a tevékenységeidet, és aszerint dobál be hirdetéseket a hírfolyamba és messengerbe is, illetve sokszor a cégek hirdetésbeállítása rossz. A hirdetéseknél is kiválaszthatod, hogy adott hirdetőtől nem akarsz több hirdetést látni. Én pl. kaptam szegedi fogászatról hirdetést, miközben Budapesten élek, és a weboldalukon nem látom, hogy lenne budapesti rendelőjük, de a hirdető beállításai szerint budapesti lakosoknak is bedobták a hirdetést, én pont emiatt láttam, mert nekik ez volt a hirdetésnél beállítva (meg tudod nézni, hogy miért látod az adott hirdetést), csak nem értem, miért, nem hiszem, hogy egy budapesti el fog utazni Szegedre magánfogászatra.
2022. jan. 31. 12:47
3/10 anonim válasza:
neha,,,nagyon ritkan. 3-4-5 havonta talan 1.
2022. jan. 31. 12:47
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! 🙂
En mostanában kezdtem el gyakran kapni. Nagyon bosszantó.
2022. jan. 31. 12:48
5/10 anonim válasza:
Marmint nem ereklam, hanem pl ir egy arab csaj hogyha akarom akkor $20 ert megcsinal mindent. es valami fake profilrol.
2022. jan. 31. 12:49
6/10 anonim válasza:
Igen én is kapok. Az üzenettel nem foglalkozok és sokszor észre se veszem. Ha ismerősnek jelöl az ritkább. Megnézem ki ő és elutasitom. Zavaró, de nagyon mellékesek. Ha nem foglalkozol vele egy idő után észre sem veszed. ^^
A beállitásoknál biztos lehet ellene tenni, de akkor a saját fiókodat is lekorlátozod. Mondjuk egy új kollega a munkahelyen se fog megtalálni, vagy ilyesmi.
23/f
7/10 anonim válasza:
...gyere...$20 ert fesd ki a lakast xD
8/10 anonim válasza:
Szia, julianna vagyok, és vágyom ha hatamas.....
Ja tele vagyok ilyen mesenger üzikkel 😅😅😅
2022. jan. 31. 13:28
9/10 A kérdező kommentje:
Kicsit örülök, hogy nem csak engem érnek ezek a csodás üzenetek 😀
2022. jan. 31. 13:34
10/10 anonim válasza:
nekem egyszer valami olyan jott hogy itt vagyok egyedul a szobamban es fazom. mondom oltozz fel, januar van XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!