Szerintetek ez megalázó?
Attól függ egy házasság kimenetele, hogy mit engednek meg egymásnak, ill. maguknak a házastársak. Ha engeded, hogy a nő hordja a gatyát otthon, akkor hordani fogja helyetted is. Nem jó az sem, ha a férfi túl játssza a szerepét, terrorizálja a szűk környezetét, házastársát, de ha táplálja a viselkedésével az egyoldalúságot, akkor meg is fogja kapni.
Az feleségemmel megélt házasságunkban ilyen nincs!
Kölcsönösen tekintettel vagyunk a másik igényeire, szokásaira, rigolyáira és mindenre meg van a jól működő módszer, ami által teljesen konfliktusmentesen tudunk egymással, ill. egymás mellett élni.
Tudom, hogy mikor, hogyan érdemes, ill. kell gálánsan viszonyulnom körülményekhez és a feleségem ezért cserébe támogat azokban a törekvéseimben, amelyek számomra fontosak.
Szerintem ez így korrekt - és nincs félelemben, terrorban tartva ő sem, hogy szégyellnie kelljen ezt vagy hallgatnia kelljen bármiről is, ami nem tetszik esetleg neki. Mindent meg lehet - és ajánlott is - megbeszélni, csak kölcsönös hajlandóság kell ehhez.
"Nem az. Én azt az elvet vallom,hogy legyenek egyenrangúak a nők is."
Nem érted a kérdést.Az egyenrangúság nem azt jelenti,hogy a nő mondjon meg mindent,hanem azt,hogy közösen megbeszélik a dolgokat,és igyekeznek kompromisszumot kötni,ha kell,akkor egyszer az egyik enged,máskor a másik.
De ha még a férjnek nem is lenne ellenére egy állandóan domináns nő,abból bizony az lesz,hogy borul az egyensúly,a nő előbb-utóbb papucsként tekint a férjére,nem érzi eléggé nőnek magát és jön a félrek*rás egy dominánsabb hímmel.
Nem megalazo. Ne legy elmaradott hulye. 2023 van.
N
Én nem bírom ha mindig megakarják mondani , hogy mit csináljak. Az hogy egyszer kétszer szólnak hogy így, úgy amúgy de nem az elven , hogy folyton ugráljak a nőnek.
Ez a kompromisszum dolog arra azt mondom , hogy még korrekt is a dolog. Sőt legtöbbször azt sem bírom, hogyha itthon elkényelmesedek aztán akkor is folyton megkérnek valamire meg ugráljak ide oda , akkor nagyon kitudok akadni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!