Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez megalázó?

Szerintetek ez megalázó?

Figyelt kérdés
Nem megalázó az a dolog , hogy állandóan a nő akarja megmondani, hogy mi legyen a házasságba? Szerintem egy kicsit az

2023. márc. 15. 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férj töketlen, és neki mindig minden mindegy, akkor nem.
2023. márc. 15. 08:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én régimódi családban nevelkedtem, ezért nekem hülyén néz ki egy ilyen eset. De amúgy nem feltétlenül megalázó. Lehet, hogy a férjet nem érdekli, amíg nyugalom van.
2023. márc. 15. 09:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ egy házasság kimenetele, hogy mit engednek meg egymásnak, ill. maguknak a házastársak. Ha engeded, hogy a nő hordja a gatyát otthon, akkor hordani fogja helyetted is. Nem jó az sem, ha a férfi túl játssza a szerepét, terrorizálja a szűk környezetét, házastársát, de ha táplálja a viselkedésével az egyoldalúságot, akkor meg is fogja kapni.

Az feleségemmel megélt házasságunkban ilyen nincs!

Kölcsönösen tekintettel vagyunk a másik igényeire, szokásaira, rigolyáira és mindenre meg van a jól működő módszer, ami által teljesen konfliktusmentesen tudunk egymással, ill. egymás mellett élni.

Tudom, hogy mikor, hogyan érdemes, ill. kell gálánsan viszonyulnom körülményekhez és a feleségem ezért cserébe támogat azokban a törekvéseimben, amelyek számomra fontosak.

Szerintem ez így korrekt - és nincs félelemben, terrorban tartva ő sem, hogy szégyellnie kelljen ezt vagy hallgatnia kelljen bármiről is, ami nem tetszik esetleg neki. Mindent meg lehet - és ajánlott is - megbeszélni, csak kölcsönös hajlandóság kell ehhez.

2023. márc. 15. 09:12
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem az. Én azt az elvet vallom,hogy legyenek egyenrangúak a nők is. Jó az se normális ami a szomszédba megy,hogy a nő üti a férjét.
2023. márc. 15. 09:13
 5/13 NTBS ***** válasza:
Nem, ha a a férfit ez nem zavarja.
2023. márc. 15. 09:48
 6/13 anonim ***** válasza:

"Nem az. Én azt az elvet vallom,hogy legyenek egyenrangúak a nők is."

Nem érted a kérdést.Az egyenrangúság nem azt jelenti,hogy a nő mondjon meg mindent,hanem azt,hogy közösen megbeszélik a dolgokat,és igyekeznek kompromisszumot kötni,ha kell,akkor egyszer az egyik enged,máskor a másik.

De ha még a férjnek nem is lenne ellenére egy állandóan domináns nő,abból bizony az lesz,hogy borul az egyensúly,a nő előbb-utóbb papucsként tekint a férjére,nem érzi eléggé nőnek magát és jön a félrek*rás egy dominánsabb hímmel.

2023. márc. 15. 10:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Hogyha a nő elnyomja a férfit az se jó,DE fordítva se.
2023. márc. 15. 11:17
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem megalazo. Ne legy elmaradott hulye. 2023 van.

N

2023. márc. 15. 19:31
 9/13 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó,te tudod értelmezni a kérdést?
2023. márc. 15. 19:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Én nem bírom ha mindig megakarják mondani , hogy mit csináljak. Az hogy egyszer kétszer szólnak hogy így, úgy amúgy de nem az elven , hogy folyton ugráljak a nőnek.

Ez a kompromisszum dolog arra azt mondom , hogy még korrekt is a dolog. Sőt legtöbbször azt sem bírom, hogyha itthon elkényelmesedek aztán akkor is folyton megkérnek valamire meg ugráljak ide oda , akkor nagyon kitudok akadni néha.

2023. márc. 17. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!