Ha fiatalon nem járuk bulizni, később bánni fogom hogy nem éltem?
fiú vagyok
Mások minden hétvégén mennek?
"Nem éltél"?! Elég furán hangzik. Hány éves vagy?
Én sem voltam bulizós kifejezetten - szórakozóhelyekre nem nagyon jártam fiatalon. Otthon hallgattam anno a zenekazettáimat.
Mindannyian mások vagyunk és mindenkinek mások az alapvető törekvései az életben. Ne mások elképzelései szerint éld az életed!
hölgy válaszoló
Az élet minden szakaszában fontos az egészséges kikapcsolódás és szórakozás, de ugyanakkor fontos a mértékletesség és az önkontroll megtartása. Ha valaki fiatalon nem jár bulizni, az nem jelenti automatikusan azt, hogy bánni fogja később az élete során.
Bár lehet erre a kérdésre nem én fogom adni a legjobb választ, hisz anyám nagy örömére sokat buliztam. :D
A buli, bulizás valóban nem egyenlő az élettel. Az élet ennél több, minőségibb, tartalmasabb.
Egy kezemen meg tudom számolni hányban voltam, és egyik sem tetszett igazán, sőt.. A gimis osztályom nagyja havonta min. 1-2 buliban megfordult, a legtöbb ott történt dologra csak azért "emlékeztek", mert valakinek volt róla videója, képe. És szerintem ez nem egy olyan életmód, ami irigylésre méltó. Nem azt mondom, hogy tilos szórakozni, jól érezni magunkat, hanem tudni kell hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!