Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha fiatalon nem járuk bulizni,...

Ha fiatalon nem járuk bulizni, később bánni fogom hogy nem éltem?

Figyelt kérdés

fiú vagyok

Mások minden hétvégén mennek?

2023. márc. 11. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

"Nem éltél"?! Elég furán hangzik. Hány éves vagy?

Én sem voltam bulizós kifejezetten - szórakozóhelyekre nem nagyon jártam fiatalon. Otthon hallgattam anno a zenekazettáimat.

Mindannyian mások vagyunk és mindenkinek mások az alapvető törekvései az életben. Ne mások elképzelései szerint éld az életed!

hölgy válaszoló

2023. márc. 11. 09:38
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Életed utolsó napjáig járhatsz bulizni, nem az életkorod fogja befolyásolni, hogy jól érzed-e magad vagy sem, hanem a téged körülvevő emberek.
2023. márc. 11. 09:46
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Én sose voltam, 30+ éves vagyok, nem bánom.
2023. márc. 11. 09:50
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Nekem eléggé félénk, visszahúzódó személyiségem van, szóval a nagy bulizós időszakom is kimaradt. Nem bánom utólag.
2023. márc. 11. 09:53
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Az élet minden szakaszában fontos az egészséges kikapcsolódás és szórakozás, de ugyanakkor fontos a mértékletesség és az önkontroll megtartása. Ha valaki fiatalon nem jár bulizni, az nem jelenti automatikusan azt, hogy bánni fogja később az élete során.

Bár lehet erre a kérdésre nem én fogom adni a legjobb választ, hisz anyám nagy örömére sokat buliztam. :D

2023. márc. 11. 09:53
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
én azt bánom hogy voltam bulizni. otthon sokkal jobb
2023. márc. 11. 09:59
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Ha neked így jó akkor boldog leszel,ha nem akkor nem
2023. márc. 11. 10:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, azt viszont már most bánhatod, hogy olyan hülyeséget leírtál és elhittél, hogy buli = élet. Csak mert a szavaidból az következik, hogy aki nem bulizik, az nem él. Gondold ezt át szerintem még párszor.
2023. márc. 11. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Igazad van.

Hány éves vagy?

2023. márc. 11. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:

A buli, bulizás valóban nem egyenlő az élettel. Az élet ennél több, minőségibb, tartalmasabb.

Egy kezemen meg tudom számolni hányban voltam, és egyik sem tetszett igazán, sőt.. A gimis osztályom nagyja havonta min. 1-2 buliban megfordult, a legtöbb ott történt dologra csak azért "emlékeztek", mert valakinek volt róla videója, képe. És szerintem ez nem egy olyan életmód, ami irigylésre méltó. Nem azt mondom, hogy tilos szórakozni, jól érezni magunkat, hanem tudni kell hol a határ.

2023. márc. 12. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!