Nincsenek barátaim,és mindenki utál és lenéz,mit tehetnék ?
Figyelt kérdés
Szomorú vagyok emiatt,de nem is akarok már senkinél kezdeményezni mert tudom hogy nem fog akarni közel kerülni hozzám ,hiszen "velem gáz barátkozni". Magányos vagyok,és úgy érzem ebből már nem is tudok kijönni ,mindenhol megvan a hírnevem.Igazabol nem tudom miért vannak ezek a pletykák,mert én nem ártottam senkinek , vannak kínos pillanataim de hát mindenkivel megtörténnek ezek,és nem is lehet őket elkerülni . Mit tehetnék? Fogadjam el ezt a helyzetet?2023. márc. 4. 18:01
1/4 anonim válasza:
Járj kemény küzdősportra BBJ-re thai boxra meg túlélőtréningekre , sportra . A virtualis digi és menősködés giccse problémás de milliószám élvezik . Keress mellette mellékállást ha sulis vagy .
2/4 anonim válasza:
Fejleszd magad, ahogy az #1-es is írta. Próbáld meg nem olyan komolyan venni a dolgokat, és kicsit lazább lenni. Nem tudom milyen életkörülmények között élsz, hogy mennyire nagy "hatósugarúak" ezek a pletykák, de ezt tudom javasolni.
Ha tényleg nagy a gáz és nem tudsz mit csinálni, akkor utazz el valahova.
Nagy a Föld és sok rajta az ember. Légy vidám, és szeresd az életet akkor is, ha éppen nem a legkedvezőbb.
3/4 anonim válasza:
Mondták neked,hogy utálnak,lenéznek? Nem lehet, hogy Te látod bele ezt a viselkedésukbe? Munkahelyen érnek ezek a hatások? Sajnos nekem is volt az életben jó néhány kínos pillanatom, ami után csak fogtam a fejemet: hogy lehettem ennyire hülye? Ez van, ami történt, nem tudunk változtatni rajta. Konkrétan miket pletykálnak rólad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!