Valóban ennyire zaklatják a bulizni járó nőket, mint ahogy ez a cikk állítja? Vannak ilyen tapasztalatok?
Lehet csinosan ugy is feloltozni,h a tisztelet megmaradjon iranyodban,de megse legyen nyanyas az osszkep.
Tehat ha vki lakknadragban megy,ne csodalkozzon,ha prostikent kezelik.
Hagyjuk már a hülyeséget, néniket is megerőszakolnak és kislányokat is. Futónőket, hajléktalanokat, mindenkit akin lyuk van, tekintet nélkül a ruhára, amit visel.
#3:
Te se csodálkozz, ha ezért egyszer legalább 10 fogadtól fog valaki megszabadítani, suttyóparaszt.
Ja, sosem felejtem el azt, mikor 2016 januárjában egy vasárnap délután farmerben és térdig érő télikabátban le mertem ülni a 4-6 on a magasabb ülések egyikére, és mellém állt egy pocakos "úriember", és konkrétan a Blahától a Jászaiig mentünk, mire biztos lettem benne, hogy nem, nem értem félre, igen, ez most tényleg nekem dörgölészi a phaszát megállók óta. Megvártam, amíg a margit hídon megteszi a vili azt a kis kanyart, aztán pont akkor löktem be a csuklóba, hogy rámsegítsen a villamos mozgása. Megsértődött a lelkem, leszállt. Mindenki engem nézett hülyének a villamoson, egy ötven körüli úr meg is kérdezte, hogy normális vagyok-e.
Nem tudom mikor, talán 1-2 évvel később csoportos feljelentést indítottak ellene nők, akikkel ugyanezt csinálta. El is kapták végül. Emlékszem, tele volt a kihomályosított fotójával az internet, én meg így néztem, hogy wow... ezek szerint mégse én reagáltam túl, és löktem be egy ártatlan perverz bácsit a csuklóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!