Minél több véleményt várok, hogy szerintetek milyen szórakozási lehetőségre van szüksége a fiataloknak?
Figyelt kérdés
Olyan helyen élek, ahol a fiataloknak nem igazán van szórakozási lehetőség, délutáni program, amivel el lehetne tölteni az időt. Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk egy vállalkozást indítani, valami ilyesmivel kapcsolatban, és ehhez várok minél több kreatív ötletet!:)2023. febr. 16. 23:24
2/28 anonim válasza:
“van szüksége a fiataloknak”
szükségÜK. Számban, személyben egyeztetni kell.
Olyan szórakozásra, amilyen igényt támasztottak bennük a szüleik, az iskola.
3/28 anonim válasza:
Zenegépes kocsma billiárddal, kerthelységgel. Olcsó vbk, és vodka narancs.
5/28 A kérdező kommentje:
Kocsma, diszkó rengeteg van:) Valami kreatív ötletre gondoltam, mint például a szabadulószoba
2023. febr. 16. 23:33
10/28 anonim válasza:
miért lettem nullára pontozva? aki nem olvas az buta marad, csak szólok. 4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!