Aki betegen elutazott valahova, az mennyit vett le az élvezeti értékéből?
Én az egyik londoni utamon kinn betegedtem le. Mászkáltam ugyanúgy, mentem színházba, minden, de igencsak rossz közérzettel. (Lázas voltam, fájt a fejem, szóval egy tipikus nátha volt.)
Sokat rontott sajnos az élvezeten, de azért ettől még jól éreztem magam persze.
Angliába mentünk, mikor a repülőn hánytam egyet, másnap meg kezdődött a fosás. Egy hétig voltunk, 5 napig volt hasmnéesem:D
Ennek ellenére jó volt, alig maradtam le programról, mindig sikerült úgy időzítenem a dolgokat.
Aztán Kirgizisztánban egy 3 napos trekkingre (mint utólag kiderült) covidosan mentün. Egyébként is megterhelő volt (egy nap 1200 m felfelé, ráadásul majdnem 4000 m-ig), így meg pláne. Jah, és a trekking előtt páromnak is meg nekem is hasmenése volt (meg kb. mindenkinek a csoportban:DD).
Ja, és napallergiám van. Ha meleg, napos helyre megyünk, a felében általában majdnem levakarom a bőröm. De azért így is imádok utazni:D
Légúti allergiám is van, amit általában egész jól tudok kezelni antihisztaminnal, de egyszer egy Mo-n belüli túrán reggel arra keltem, hogy bucira van dagadva mind a két szemem, tüsszögök, és egybe folyik a taknyom, a nyálam meg a könnyem:D Fantasztikus volt:D
Törökországban meg 2 napig tetőtől-talpig csalánkiütéses lettem, az sem volt kellemes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!