Elutazott mas lannyal, hihetek neki?
Hat az biztos, hogy a bizalmam romokban. De hogy a nonek is csak ennyi esze volt.
.?? Nekem biztos eszembe jutott volna barmelyikojuk helyeben, hogy a baratno ezt nem biztos hogy dijazni fogja... egyokojuknek se jutott eszebe.. ez szamomra hihetetlen.. Meg friss az eset es forrongok, de ugy erzem, soha tobbet nem tudok benne megbizni.
Szia!
Értem, hogy most fel vagy indulva, de higgadj le, és gondold át úgy. Tapintatlanság volt a párod részéről, és szerintem eleve rossz ötlet volt olyannal mennie kettesben, akinek ő tetszik, és aki szívesen elcsalogatná mellőled. De emiatt nem kidobni kell, hanem megbeszélni, hogy mit rontott el (és te mit rontottál el, ha kisebb is a felelősséged), és legközelebb már nem lesz baj. Nem bántani akart a párod, hanem hülyeséget csinált. Hülyeséget mindenki csinál. Belátta, megbánta, most már minden rendben lesz. Ha ki tudtok békülni teljesen, és nem is marad tüske bennetek egyáltalán, akkor még erősebben is fog kijönni a kapcsolatotok ebből a helyzetből, hiszen kiderült, hogy súlyos megbántódás esetén is teljesen ki tudtok békülni.
Egyébként ha mondjuk kiküldetésen egy férfival kéne kettesben mennem, nem lenne kifogásom az ellen, hogy közös szobánk legyen. Tudom, hogy engem nem lehet elcsábítani, akármilyen izmos, csinos és kedves valaki, sőt, gusztustalannak tartanám az illetőt, amiért próbálkozik. Nem vagyok verekedős, de tuti lekevernék neki egy hatalmas pofont. Magamtól nem biztos, hogy eszembe jutna, hogy a férjemet a közös szoba zavarhatja - de ha tudnám, hogy zavarja, akkor biztosan ragaszkodnék a külön szobához.
"Belátta, megbánta, most már minden rendben lesz."
Rendben csak akkor lesz, ha te túl tudsz lépni ezen, igyekszel nem erre gondolni - és a legnagyobb veszekedésetekkor sem kerül elő felemlegetése.
.
"Vagy nagyon idiota vagyok, ha egy ilyen miatt szakitok?"
Nem idiótaság kérdése!
Ha el tudod kételyed temetni olyan mélyre, hogy SOHA ne hozzad felszinre, akkor nincs miért szakítanod.
Ha ez eset bizalmatlanságot szül, akkor abból féltékenység, abból pedig mérgezett kapcsolat lesz.
Ha ez utóbbi eset áll fenn, akkor pedig előbb-utóbb szakítás lesz a vége, amit viszont jobb 'előbb', mint 'utóbb' megtenni.
.
Bármelyikünknél jobban ismered magadat, ezért jó tanácsot egyik kommentelő sem tud adni. (Velem együtt.)
Kérdező!
Neked tényleg ennyire nulla az önbizalmad?
Miért vagy képtelen elképzelni, hogy elég szép, elég okos és elég szerethető vagy ahhoz, hogy a párod ne csaljon meg?
Szerinted a másik csaj ennyivel jobb nálad, hogy a párod kockáztatja a kapcsolatotok és megcsal téged?
Miért nincs önbizalmad magadban?
Miért nincs bizalmad a párodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!