Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elutazott mas lannyal, hihetek...

Elutazott mas lannyal, hihetek neki?

Figyelt kérdés
A parom elment Angliaba 1 "baratjaval", aki tortenetesen 1 szingli lany. En nem tudtam menni, nem csinaltam gondot ebbol, menjenek. A sokk kesobb ert, egy 2 agyas szobaban aludtak. Ok ezt termeszetesnek vettek, nem is ertik miert akadtam ki ezen. Semmi sem tortent. De ez valahogy szamomra feldolgozhatatlan. Annyira, h fontolgatom h veget vetek ennek a kapcsolatnak. Vagy nagyon idiota vagyok, ha egy ilyen miatt szakitok? Egyszeruen rosszul vagyok ha erre a szitura gondolok.. mit gondoltok?
2018. szept. 3. 19:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy hulye, azert ez mar eleg gyanus szitu. a parodnak is megertonek kene lennie. nem azt mondom, h megcsalt, de azert ez mar szetintem nem fer bele, es en aztan nem vagyok egy feltekeny tipus, de ahogy olvasom te se.
2018. szept. 3. 19:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Utolag megertette, mondta is hogy tapintatalansag volt tole. Nem vagyok feltekeny, de tudom h ennek a lanynak tetszik a parom amugy. Elkepzelem ahigy estenkent bebujik a kis szomszed agyba a cuki pizsamajaban es egyszeruen felforr az agyam. Eszembe sem jutott hogy nem ket 1 agyas szobat vesznek ki. 5 ejszaka volt. Annyira rosszul esik.
2018. szept. 3. 19:42
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem. Dobd ki ezt az embert. Kb. ennyit ér, és nem többet.
2018. szept. 3. 19:47
 4/17 A kérdező kommentje:

Hat az biztos, hogy a bizalmam romokban. De hogy a nonek is csak ennyi esze volt.

.?? Nekem biztos eszembe jutott volna barmelyikojuk helyeben, hogy a baratno ezt nem biztos hogy dijazni fogja... egyokojuknek se jutott eszebe.. ez szamomra hihetetlen.. Meg friss az eset es forrongok, de ugy erzem, soha tobbet nem tudok benne megbizni.

2018. szept. 3. 19:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit nyugodj meg. Lehet azért nem gondoltak rá mert pont, hogy annyira nem történt semmi. Mennyire bízol a párodban? Nem tudjátok megbeszélni? Nem gondolnám, hogy ilyen nyiltan csinálnának ilyet.. Eleve nem kellene tudnod róla, hogy egy szobában voltak, elmondták. Tudtad, hogy egy lánnyal megy.. Nem kellett volna elengedni, ha nem bírod a féltékenységet. Külön szobából is át lehet járni ha ez lett volna a cél...
2018. szept. 3. 20:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Értem, hogy most fel vagy indulva, de higgadj le, és gondold át úgy. Tapintatlanság volt a párod részéről, és szerintem eleve rossz ötlet volt olyannal mennie kettesben, akinek ő tetszik, és aki szívesen elcsalogatná mellőled. De emiatt nem kidobni kell, hanem megbeszélni, hogy mit rontott el (és te mit rontottál el, ha kisebb is a felelősséged), és legközelebb már nem lesz baj. Nem bántani akart a párod, hanem hülyeséget csinált. Hülyeséget mindenki csinál. Belátta, megbánta, most már minden rendben lesz. Ha ki tudtok békülni teljesen, és nem is marad tüske bennetek egyáltalán, akkor még erősebben is fog kijönni a kapcsolatotok ebből a helyzetből, hiszen kiderült, hogy súlyos megbántódás esetén is teljesen ki tudtok békülni.

Egyébként ha mondjuk kiküldetésen egy férfival kéne kettesben mennem, nem lenne kifogásom az ellen, hogy közös szobánk legyen. Tudom, hogy engem nem lehet elcsábítani, akármilyen izmos, csinos és kedves valaki, sőt, gusztustalannak tartanám az illetőt, amiért próbálkozik. Nem vagyok verekedős, de tuti lekevernék neki egy hatalmas pofont. Magamtól nem biztos, hogy eszembe jutna, hogy a férjemet a közös szoba zavarhatja - de ha tudnám, hogy zavarja, akkor biztosan ragaszkodnék a külön szobához.

2018. szept. 3. 20:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Belátta, megbánta, most már minden rendben lesz."

Rendben csak akkor lesz, ha te túl tudsz lépni ezen, igyekszel nem erre gondolni - és a legnagyobb veszekedésetekkor sem kerül elő felemlegetése.

.

"Vagy nagyon idiota vagyok, ha egy ilyen miatt szakitok?"

Nem idiótaság kérdése!

Ha el tudod kételyed temetni olyan mélyre, hogy SOHA ne hozzad felszinre, akkor nincs miért szakítanod.

Ha ez eset bizalmatlanságot szül, akkor abból féltékenység, abból pedig mérgezett kapcsolat lesz.

Ha ez utóbbi eset áll fenn, akkor pedig előbb-utóbb szakítás lesz a vége, amit viszont jobb 'előbb', mint 'utóbb' megtenni.

.

Bármelyikünknél jobban ismered magadat, ezért jó tanácsot egyik kommentelő sem tud adni. (Velem együtt.)

2018. szept. 3. 20:32
 8/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Neked tényleg ennyire nulla az önbizalmad?

Miért vagy képtelen elképzelni, hogy elég szép, elég okos és elég szerethető vagy ahhoz, hogy a párod ne csaljon meg?

Szerinted a másik csaj ennyivel jobb nálad, hogy a párod kockáztatja a kapcsolatotok és megcsal téged?

Miért nincs önbizalmad magadban?

Miért nincs bizalmad a párodban?

2018. szept. 3. 20:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Koszonom, aranyosak vagytok es igazan jo tanacsokat adtatok. Probalok higgadt maradni, de faj hogy ez eszukbe sem jutott, hogy ez nekem hogy esik. En mindig figyelek arra hogy veletlenul se bantsam meg Ot sem szavakkal, sem tettekkel. Tudom hogy nem tortent semmi, akkor nem mondta volna el ilyen artatlan arccal csodalkozva a duhomon...de.. ezt meg kell emesztenem. Nem tudom kepes leszek-e ra. Ha ilyen "kisfius" akkor a kesobbiekben mire szamithatok meg? Nem zavart volna ennyire, ha tudnam hogy a nonek kozombos...
2018. szept. 3. 20:42
 10/17 A kérdező kommentje:
Erzekeny vagyok tudom.. 😣 A kollegenoim egytol egyig mind kidobnak a parjukat ha ezt tette volna veluk.
2018. szept. 3. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!