Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elutazott mas lannyal, hihetek...

Elutazott mas lannyal, hihetek neki?

Figyelt kérdés
A parom elment Angliaba 1 "baratjaval", aki tortenetesen 1 szingli lany. En nem tudtam menni, nem csinaltam gondot ebbol, menjenek. A sokk kesobb ert, egy 2 agyas szobaban aludtak. Ok ezt termeszetesnek vettek, nem is ertik miert akadtam ki ezen. Semmi sem tortent. De ez valahogy szamomra feldolgozhatatlan. Annyira, h fontolgatom h veget vetek ennek a kapcsolatnak. Vagy nagyon idiota vagyok, ha egy ilyen miatt szakitok? Egyszeruen rosszul vagyok ha erre a szitura gondolok.. mit gondoltok?
2018. szept. 3. 19:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8- as valaszolo.Szeretem a paromat, sose szerettem ennyire senkit de ez most nagyon faj. Eleve az is picit rosszul esett hogy elmegy nelkulem, de nem vagyok egy problemazos alkat, menjenek. De ez most hirtelen sok volt. Koszonom a valaszaitokat. Megfontolom mindenkiet. ☺
2018. szept. 3. 20:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Jézusom, az ilyen posztok mindig megerősítenek, hogy ne keressek komoly kapcsolatot.

Nem mehetek el egy másik nővel sehova, még úgyse ha nincs köztünk semmi, mert a párom ezért ki dob?

Uristen, hát kösz nem...

2018. szept. 3. 20:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Vannak akik sosem ernek meg egy olyan komoly kapcsolatra, amiben odafigyelunk a masik erzeseire.
2018. szept. 3. 20:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Biztos figyelmesen olvastad, hogy elmehetett 6 napra 1 baratnojevel... nem ezzel volt gondom.
2018. szept. 3. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

"Vannak akik sosem ernek meg egy olyan komoly kapcsolatra, amiben odafigyelunk a masik erzeseire."

Hát, olyannal biztosan nem, aki szerint ha egy szobában (de két külön ágyon) alszok egy csajjal, az már szakító ok.

Jézusom, tudod mit, láncold magadhoz és mard el tőle az összes női barátját/ismerősét!

2018. szept. 3. 21:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszt.
2018. szept. 3. 22:30
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ha ilyen "kisfius" akkor a kesobbiekben mire szamithatok meg?"

Egyrészt a párod is egyre jobban megismeri az igényeidet, másrészt mindenki egyre felnőttebb lesz, ahogy telik az idő. Egy csomó dolog van, ami nekem nyilvánvaló, a férjem pedig egyáltalán nem úgy gondolja, sőt neki éppen az ellenkezője a nyilvánvaló :-) Ezzel nem lehet mit tenni, nem vagyunk gondolatolvasók. De attól még alkalmazkodni lehet egymás igényeihez, csak ahhoz ismerni kell őket, de nem mindig merül föl egyáltalán az emberben, hogy egy adott dolgot a párja másképpen gondol.

Szerintem nézheted a pozitív oldalát a dolognak: azért nem merült föl a párodban, hogy zavarhat téged, ha egy szobában alszanak, mert téged szeret, és le se sz..rja, hogy az a másik nő is vágyódik utána. Legalábbis szerintem ez lehetett mögötte. Ha lenne benne egy kicsi belső vágy a viszonzásra, akkor rólad is azt feltételezné, hogy aggódsz emiatt, mert mindenki magából indul ki.

2018. szept. 4. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!