Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem találok hasonló...

Miért nem találok hasonló érdeklődésű lányokat akikkel jól kijönnék?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen a párkapcsolati szempontból nézem a dolgot, egyszerű barátkozással is akadnak néha gondok. Fiuknál is előfordul, hogy nem érzem, hogy kijönnénk de lányokkal sokkal gyakoribb és nagyon zavar. Kívülállónak érzem magam sokszor mikor új emberekkel találkozok vagy nagyobb társaságokba keveredek. Nem rég volt is rá példa, egy barátom párjának a nővére behívott este kicsit italozni a társaságával és nagyon cringe volt nekem. El tudtam beszélgetni velük de annyira felszínesnek éreztem az egészet, és nem is mertem igazán megnyílni mert nem tűntek olyannak akik értékelnék az én mondandómat. Nagyon fura volt, eltelt kb 4 óra és úgy éreztem, hogy a semmiről beszéltünk végig, semmi maradandó élmény nem volt csak ilyen üres beszélgetések végig, nem is értem, hogyan barátok ha mindig ez megy amikor találkoznak... na mind1. Hol tudnék hasonló emberekkel találkozni akik előtt meg tudok nyílni? Lehet én vagyok túl elvont? Dióhéjban ami leköt, filmek/sorozatok(kb akármilyen kivéve az ilyen nyálas dolgok), könyvekből ugyanez. Szeretek az aktuális dolgokról beszélgetni, filozofálni, imádom a történelmet, a fekete humort, gamer is vagyok de nem annyira extrém módon szóval nem töltöm a fél életem a gép előtt. Szeretek eljárkálni barátokkal iszogatni néha buliba is akár ha úgy van de azt ritkán mert nem vagyok nagyon extrovertált és sokszor kellemetlenül érzem magam bulikban, ha nem iszok eleget. Sportot sem vetem meg(úszás, kondi) illetve autók, de az autós társaságok is néha olyan furák....de kb ezek azok amik így meghatározzák az életem és amik iránt aktívan érdeklődök de a baj tényleg az, hogy egyszerűen sokszor nem érzem, hogy tartoznék valahova. Van egy baráti köröm de jól esne új embereket is megismerni főleg, hogy nemrég költöztem Pestre.
2023. febr. 7. 21:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem rám mondod, ne haragudj. Csak hirtelen nem esett le kinek szól.
2023. febr. 8. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!