Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudnátok írni milyen kísérlete...

Tudnátok írni milyen kísérleteket hajtsak végre az utcán az embereken?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy elhagytam a pénztárcám(de van nálam) és adjon kölcsön és én a kétszeresét adjam oda, ingyen ölelés
2023. febr. 6. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Könyörgöm, ne. Kérlek szépen, tényleg, légyszíves, ne.

Tudom, jót menne a TikTok-on, lenne vagy 2000 megtekintésed, de b_szod, emberek csak élni szeretnék az életüket, valahogy bejutni munkába, meg bevásárolni, meg ügyet intézni és hazajutni, könyörgöm, hagyd már őket békén.

Budapesten élek, külkerület, de forgalmas átszállási pont, nem egyszer jártam már úgy, hogy megyek dolgozni gyanútlanul, és valaki a tömegből orrom alá batta a mikrofonját, és feltett egy kérdést. Fel se tudtam fogni, csak annyit tudtam, hogy SEMMILYEN videóban nem szeretnék szerepelni, és ezt csak úgy tudtam a tudtára adni az illetőnek az ébredésem után fél órával, hogy félrelöktem a mikrofont, és beleüvöltöttem az arcába, hogy HAGYJÁL!!! B_za meg tényleg, én k_va anyámat, hogy ki mertem menni az utcára, csak szerettem volna túlélni a napot, a lehető legkevesebb emberrel beszélni, k_vára nem akartam volna bekerülni a Blikkbe, meg az esti híradóba, és szerintem az emberek többsége a TikTokra sem akar felkerülni.

2023. febr. 7. 00:43
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
A "békénhagyom őket, mert nem vagyok komplett idióta" kísérletet esetleg próbáltad?
2023. febr. 7. 09:01
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Azt próbálnád meg, hogy engem meg akarj ölelni.

Eltaszítanálak. Örvendenél, ha nem vágnálak orrba.

2023. márc. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!