Ez a Jófogásos üzenet vajon csalásra megy?
Ezt az üzenetet kaptam ma, 2 órával rá, miután feltöltöttem újra a termékemet, amit egyébként már vagy 2 éve árulok. Egy István nevű férfi küldte. Elég kamuszagúnak tűnik ez a megkeresés nekem, helytelen magyarsággal írva:
Jó nаpоt kеdvеs еlаdó 👋 .! Mеg tudná írni аz еmаiI? Szük'ségеm vаn rá, hоgу közvеtlenül еzеn аz оldаlоn kеrеsztül tudjаk fizеtni az áruért. Szállítás futárral, mindent én fizetek. Köszönöm szépen еlőre:) Üdvöz'lettel👋
2
Az e-mail címmel még semmit, de nyilván nem véletlenül kéri az e-mail címedet, ott folytatja tovább a dolgokat.
De minek adnád meg egy olyannak az e-mail címedet, akiről tudod hogy csaló és NEM fogja megvenni a terméket?
én már kiírtam ezt a kérdést :D ugyanez volt a kérdésem, mire kell nekik az email címem
ugyanezt az üzenetet is kaptam lol
azóta már vagy 8x
Bizony, ezek a csalók. Szerintem lassan már mindenkinél bepróbálkoztak aki hirdet a jófogáson. Még jó hogy a magyar rendőrséget ez a legkevésbé sem zavarja és simán hagyja őket.
Bezzeg ha kidobsz egy hörcsögöt pár órán belül lekapcsolnak:
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!