Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez a Jófogásos üzenet vajon...

Ez a Jófogásos üzenet vajon csalásra megy?

Figyelt kérdés

Ezt az üzenetet kaptam ma, 2 órával rá, miután feltöltöttem újra a termékemet, amit egyébként már vagy 2 éve árulok. Egy István nevű férfi küldte. Elég kamuszagúnak tűnik ez a megkeresés nekem, helytelen magyarsággal írva:

Jó nаpоt kеdvеs еlаdó 👋 .! Mеg tudná írni аz еmаiI? Szük'ségеm vаn rá, hоgу közvеtlenül еzеn аz оldаlоn kеrеsztül tudjаk fizеtni az áruért. Szállítás futárral, mindent én fizetek. Köszönöm szépen еlőre:) Üdvöz'lettel👋

2023. febr. 5. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen az. Jelentsd az oldalon, tiltsd és töröld is.
2023. febr. 5. 20:19
 2/12 anonim válasza:
32%
De a csalók mit tudnak kezdeni egy e-mail címmel? Ezt valaki nekem elmagyarázná?
2023. febr. 5. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Adathalászat

[link]

2023. febr. 5. 20:29
 4/12 anonim válasza:
100%
Köszi.
2023. febr. 5. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam ilyet,csak egy női névtől. Levágtam azonnal h kamu
2023. febr. 5. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

2

Az e-mail címmel még semmit, de nyilván nem véletlenül kéri az e-mail címedet, ott folytatja tovább a dolgokat.

De minek adnád meg egy olyannak az e-mail címedet, akiről tudod hogy csaló és NEM fogja megvenni a terméket?

2023. febr. 5. 21:06
 7/12 anonim ***** válasza:

én már kiírtam ezt a kérdést :D ugyanez volt a kérdésem, mire kell nekik az email címem

ugyanezt az üzenetet is kaptam lol

azóta már vagy 8x

2023. febr. 5. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy az.
2023. febr. 5. 22:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Bizony, ezek a csalók. Szerintem lassan már mindenkinél bepróbálkoztak aki hirdet a jófogáson. Még jó hogy a magyar rendőrséget ez a legkevésbé sem zavarja és simán hagyja őket.

Bezzeg ha kidobsz egy hörcsögöt pár órán belül lekapcsolnak:

[link]

:D

2023. febr. 5. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:
9: Nem lehet megbüntetni valakit azért, mert elkéri az email címedet. Egyébként is nehéz külföldi ellen eljárnia a magyar rendőrségnek.
2023. febr. 5. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!