Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért lehet ennyi követője a...

Miért lehet ennyi követője a SzerencseVadász néven futó sorsjegykaparó youtubernek?

Figyelt kérdés

Évek óta csinálja a csatornáját youtubeon, ami semmi másból nem áll gyakorlatilag, mint hogy sorsjegyeket kapar. Mindezt úgy, hogy a videói dögunalmasak, mert egyébként semmi komolyabb egyénisége nincs az embernek, semmi humorérzéke az égvilágon. Nem olyan, mint mondjuk a Nasz Dani, aki egy igazi egyéniség, egy igazi troll, akit az Isten is arra teremtett, hogy szórakoztató videókat készítsen.

Igaz, értem én, hogy összesen 2-3 ember foglalkozik ezzel a youtubeon Magyarországon, hogy sorsjegyeket kapar, és a SzerencseVadász valamelyest úttörő ebben a "szakmában", mert gyakorlatilag ő kezdte el ezt komolyabban. Nyilván csak emiatt van ez. De ettől függetlenül számomra egészen hihetetlen, hogy egy ennyire átlagos, szürke, semmilyen valaki 20 ezer követővel tud rendelkezni.

A csatorna témájáról már nem is beszélve, aminek tulajdonképpen az égvilágon semmi értelme, semmi haszna nincs, pluszba nem tud kijönni azzal, hogy sorsjegyeket kapar halomszámra. Igaz, állítása szerint valamennyi youtube bevétele van, de arról bezzeg nagyban hallgat. Minden statisztikáját kinyilatkoztatja mindig, de azt nem! Hát pont az érne valamit! Azt minden értelmes ember tudja, hogy a sorsjegyekre költött pénz kb. 60%-a jön vissza hosszútávon. Milliós nyereményről meg aztán nem is álmodik egy épeszű ember.

Meg egyfolytában sorsjegypakkokat kapar. Az senkit nem zavar, hogy lekaparhatott már összesen vagy 50 pakkot, de kivétel nélkül az összes veszteséges lett, egyetlenegy pakkal sem tudott nyereséges lenni. De azért veszi őket halomszámra. Ennek mi értelme van??? Könnyen ki lehet számolni, hogy a pakkok kb. 1%-a nyereséges. Tehát képtelenség olyat vásárolni. A sok követője meg ott drukkol neki, mint a hülyék, mintha bármi értelme is lenne. Minek? Hisz úgyis veszteséges lesz az egész, annyi a kérdés csak, hogy mennyivel!

Igaz, azok is aztán megérik a pénzüket. Semmi mást nem lehet látni, csak hogy ugyanazt kántálja az egész társaság a kommentszekcióban, amit a "főnökük" szokott: Legyen szerencsénk. Legyen szerencsénk. Legyen szerencsénk. Komolyan, ettől majd valószínű meg fog jönni a szerencse, ami évek óta eddig se jött meg soha. De még ha véletlenül idővel be is csusszanna egy 1 milliós nyeremény, akkor is csak egy minimális töredéke jönne vissza az egész befektetett pénznek, hisz már több milliót rááldozott erre. Napi 2-3 videót tesz fel, egészen elképesztő hogy valakinek ilyen hülyeségre van energiája. Állítása szerint napi 8 órában dolgozik, és napi 8 órát foglalkozik még kaparós sorsjegyes videók elkészítésével. Még ha teszem azt pluszba is jön ki valamelyest a youtube bevételekkel, akkor is ez hogy éri meg? Kínlódna a fene ilyen idióta, semmitérő videók gyártásával!

Különben is! A sorsjegyek nem azért vannak kitalálva hogy videóra vegyék őket, hanem hogy legyen egy elképesztően minimális esély a meggazdagodásra egy földi halandónak is. De nem, ő ezeket a saját STÚDIÓJÁBAN kaparja le és veszi fel nyolcvan féle kamerával. Hát ezen már tényleg röhögnie kell az embernek tényleg. Még stúdió. Néhány sz*ros sorsjegy lekaparásához. Az is kész vicc, hogy ő betáraz jó előre magának néhány sorsjegyből ami sejti, hogy már nem sokáig kapható, és tartogatja azokat, hogy hónapok elteltével kaparhassa le videóban, amikor már senki nem tud szerezni olyat. Hogy valakinek ilyen hülyeségekre van esze?!

Külföldi sorsjegyeket is szokott kaparni, amikből viszont totál felkészületlen, nem néz utána a játékoknak, ilyenkor pedig kivétel nélkül mindig az a szörnyen nevetséges és szánalmas helyzet áll elő, hogy ő maga sem tudja biztosan, hogy nyert e a sorsjegy avagy sem. Azt gondolja, hogy majd a követői kiszótárazzák maguknak a sorsjegyet, ha már ő maga sem veszi erre a fáradtságot?! Egyszer amúgy csinált egy közönségtalálkozót, ahol kb. 5-en jelentek meg. Nyereményjátékokat is szokott csinálni (1:1000 a nyerési esély kb, tehát egy nagy 0), ahol a nyertessel véletlenül sem venné fel a kapcsolatot, azt a nyertesnek kell. De miért? Ha meg nem jelentkezik egy héten belül, nem kaphatja meg a nyereményét.

Egyetlenegy pozitívat tudok mondani az egész sorsjegykaparósdi tevékenységére, hogy legalább támogat egy beteg kisgyereket, de egyébként van ennek az egész tevékenységnek bármi értelme is, most őszintén? Nem csodálom, ha már ő maga is belefásult évek óta az egészbe, és teljesen kiégett. Én már régesrég nem tudom őt nézni, mert annyira unalmas, hogy az már fáj. Ráadásul ha ez nem elég, mindig ugyanazokat a közhelyeket, kliséket, mondatokat darálja el, tralalalalala és kész. Csak a videók végére szoktam tekerni, és máris megtudom az eredményt, persze azt is reklámblokkolóval. Bár ez sem izgat, hisz a végeredmény úgyis mínuszos, csak a megszokás miatt tekerem be.

Legfeljebb ha új sorsjegy jelenik meg, abból pár videót végignézek, de azt is csak azért, mert kíváncsi vagyok, milyen az új sorsjegy, nem pedig a videó készítője miatt. Igaz, akiknek van egy csöpp eszük, az már a videó címéből rájön mindig, hogy hogy is sikerült az aktuális kaparás, már csak emiatt sincs semmi értelme az egésznek. Nyilván ha bele van írva, hogy "nagy nyeremény", akkor nyert kb. 10 ezer Ft-ot. Mert nála a 10 ezer Ft már nagy nyeremény. Hát az tényleg akkora összeg, hogy elkölteni nem tudom. Arra hivatkozni meg elég gáz, hogy "ritka a 10 ezer vagy afölötti nyeremény", mert egyáltalán nem annyira ritka. De még ha az is lenne, annak semmi köze a nyeremény nagyságához! A nagy nyeremény 1 millió Ft-nál kezdődik, bár az ő esetében még az sem lenne az ha már több milliót beleölt.

Ha meg egy teljesen átlagos címe van a videónak, semmi extra nincs benne, akkor meg tök egyértelmű, hogy full veszteséges a kaparása. De nem baj, ő általában ezekkel is teljesen elégedett, ha már a pénze fele visszajön. A sok agyhalott rajongója meg ilyenkor is csak gratulálgat neki. Röhej az egész. Ja, az pedig az év vicce, hogy egyszer azt mondta, hogy ebből szeretne majd megélni. Hogy sorsjegyeket kapar, és ezt videóra veszi. 😃 Tulajdonképpen semmi értelme és értéke annak, amit csinál.

#stúdió #nyeremény #szerencsevadász #Legyen szerencsénk #A kicsit is becsüni kell #buktam, de meg vagyok vele elégedve
2023. febr. 3. 18:35
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

De nézed, pedig látszólag utálod. Ha szívesen kínzod magad, hát a te dolgod. Én biztosan nem pazarolnám az időmet olyanra, ami nem tetszik.

A rajongót pedig nem kell túl komolyan venni. Megnézi a videókat, néha hozzászól, de nincsenek a falakon Szerencsevadász poszterek. Neki tetszik, engem nem zavar.

márc. 31. 16:25
 42/48 anonim ***** válasza:
Legyen szerencsénk! 🍀
márc. 31. 23:33
 43/48 anonim válasza:
Az a legnagyobb problémája, hogy féltékeny rá. Mert hiába szűnt meg a csatornája, jelenleg is bovan van bevétele az online kaszinókból, valamint a videók nézettségéből, különben nem venné a teljes pakkokat ha nem terülne meg. Bőven meg van neki jelenleg is a bevétele azzal a közel 3000 feliratkozóval, és azért csinálja. A kérdezőt meg az dühíti, hogy ugyan úgy folytatja, és ugyan úgy van neki bevétele a csatornából mint előtte, legfeljebb nem annyi. De így is megtérül.
ápr. 1. 08:47
 44/48 anonim ***** válasza:
#43 úgy érti, hogy az idiótákból, csak nyilván ő se tudja.
ápr. 1. 19:45
 45/48 A kérdező kommentje:

43: Hát hogyne. Olyan eszméletlenül féltékeny és irigy vagyok, hogy azt elmondani nem tudom. :D

Pláne hogy ő maga mondta, hogy a youtube videókból semmi bevétele újabban gyakorlatilag...

Ha annyira vonzana engem az ő "élete", már rég nekiálltam volna és készítettem volna egy ugyanilyen semmitmondó csatornát a sok agyhalottnak. Bocs, de nekem egy ilyen értelmetlen sz*rsághoz nincs kedvem... Remélem megbocsájtasz. :D

ápr. 1. 23:01
 46/48 anonim válasza:
Még is ezzel foglalkozol te ostoba. Ez tölti ki az életedet, hogy más emberek jóléte lényegében tüske a szemedben. Az zavar téged, hogy egy csavarhúzót sem fog meg, még is pénzt keres. Neked ez a legnagyobb probléma az életben. Egy buta, féltékeny majom vagy:D. Feleslegesen irkálsz bármit, feleslegesen mentegetőzöl mert ezt mindenki látja aki követi az általad feltett kérdést, és az elég hosszadalmas leírást amit alá böktél.
ápr. 1. 23:22
 47/48 A kérdező kommentje:
A "magadfajta" maradjon csak ebben a hitben, nem izgat. :))
ápr. 2. 15:19
 48/48 A kérdező kommentje:
Megjelent az új sorsjegy, de mivel ő külföldön van, mással vetette meg és kapartatta le, majd ő "alászinkronizált". Ezt a bohóckodást, pojácáskodást, hát hihetetlen! :D Ráadásul a tag ugyanolyan idegesítően kapart, ahogy ő, állítom még azt is elmondta neki hogy hogy kaparjon.
ápr. 16. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!