Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Győrben miért bámulnak ennyire...

Győrben miért bámulnak ennyire feltűnően az emberek az utcán?

Figyelt kérdés
Mást is megbámulnak vagy csak engemet?

2023. jan. 29. 03:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Mikiegér füled van,vagy nyáladzol.
2023. jan. 29. 19:25
 32/36 anonim ***** válasza:

Nagyon sötét bőrű sötét karikás szemű roma vagy?

Mert őket szerintem a többség megnézi!

2023. jan. 29. 19:29
 33/36 anonim ***** válasza:
Ha férfi létedre vagy 170 centi és 50 kiló, akkor az kirívóan alacsony, sovány és kistermetű, talán ezért bámulnak meg.
2023. jan. 29. 21:36
 34/36 A kérdező kommentje:
Jól van
2023. jan. 30. 06:19
 35/36 anonim ***** válasza:

Nincs benned esetleg egy rejtett agresszió,ellenséges érzés az emberek felé,amit megéreznek rajtad?

Engem is megbámulnak időnként,főleg tömegközlekedésen,98%-ban férfiak,és provokálóan néznek a szemembe folyamatosan.Egyszer be is intettem az egyiknek,hogy fejezze már be,akkor zavarba jött,és másfelé nézett.Megkérdeztem másokat erről,egyik ismerősöm azt mondta,valószínűleg azért lehet,mert megéreznek rajtam egy ellenséges kisugárzást,de mivel fizikailag nem támadok,ezért nem tudják,hogy mi van,és csak figyelnek.Az ellenséges kisugárzás nagyjából igaz is rám,mert nem igazán szeretem az embereket,de senkit nem szoktam direkt provokálni,bámulni,vagy bele kötni.Ezért is idegesítő a dolog.

2023. febr. 4. 11:57
 36/36 A kérdező kommentje:
Lehetséges nem tudom
2023. febr. 4. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!