Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Győrben miért bámulnak ennyire...

Győrben miért bámulnak ennyire feltűnően az emberek az utcán?

Figyelt kérdés
Mást is megbámulnak vagy csak engemet?

2023. jan. 29. 03:23
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszom a #7 nek szólt
2023. jan. 29. 08:42
 12/36 A kérdező kommentje:

#9 Hogy érted hogy kicsi?

Te szerinted egy 170 cm magas férfi alkat picinek számít? Szerintem az pont átlagos hosszúság. Láttam nálamnál alacsonyabb férfiakat, mégse nézték ennyire meg mint ahogy engem megnéznek. 50 kg sovány? Lehetséges, de láttam én már nálamnál soványabbat és mégsem bámulták meg. Egyébként meg nem is a ruházatomat nézik, hanem az arcomat és a szemembe néznek. Bár lehet távolból lássák az összképet, nem tudom. De hogy az arcomba néznek az holt biztos. Nemasrok ebbe bele menni, de sajnos picit már kezd zavarni hogy nem értem miért kell nézni. Ha valamiért nézik a másikat miért nem jönnek oda? Miért kell fapofával bámulni a másikat?

2023. jan. 29. 08:48
 13/36 anonim ***** válasza:
Csúnya a nézésed meg a járásod.
2023. jan. 29. 08:49
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, legalábbis én nem látom. Egyszerűen nézek. Nem vágok fspofákat. A járásommal kapcsolatban pedig annyi hogy nem tudom. De mindenkinél? Meg amikor állok akkor is néznek szóval tök mindegy. Ilyenkor nem tudom mit kéne tennem? Köszönjek rá hogy helló? Bár egyszer megcsináltam egy idősebb vénemberrel, szegény akkor is nézett amíg el nem ment mellettem. Félelmet vagy hasonló dolgokat se látok rajtuk. Néznek és nem látok rajtuk semmilyen megvetést vagy utálatot. Már gondolkoztam hogy rájuk mosolygok, de nekem S mosolygás nem az erősségem.
2023. jan. 29. 08:53
 15/36 A kérdező kommentje:
#13 Miért amikor ezek a tizenéves tinik lehúzzák a seggükig a gatyát és úgy mennek mint akik be vannak szarva azt miért nem nézik meg? Ilyen pica nadrág.... Nem hiszem. Valamiért engem megkell bámulniuk, régóta keresem erre a választ és foglalkoztat is a dolog az utóbbi időbe. Amit észrevettem hogy valamiért kilógok a tömegből, tehát nem tudok elvegyülni a tömegbe. Én már kisugárzásra gondoltam, de nem tudom. Lehet akár egy pozitív, vagy egy negatív. Nem tudom ha netán erről van szó, és ha netán a negatív kisugárzásod van akkor azt mennyire nézik meg, gyanítom akkor nem is mernek rám nézni. Amit megfigyeltem hogy egy koszos hajléktalan aki egymerő koszos azt nem nézik meg (annak negatív kisugárzása van) akkor nekem pozitív? Nem hiszem. Szóval nem tudom.
2023. jan. 29. 08:59
 16/36 anonim ***** válasza:

#16 én azokat is megnézem amiket írtál, meg csúnyán nézek,le se mernek ülni mellém a buszon.

Lehet ismerős vagy nekik,valami körözött alaknak néznek.

2023. jan. 29. 09:01
 17/36 anonim ***** válasza:
Mert Győrben laksz. Ha máshol laknál ott bámulnának. A hiba valószínű benned van és nem a többi emberben. Hogy mi, ezt nem tudhatjuk.
2023. jan. 29. 09:02
 18/36 anonim ***** válasza:
2023. jan. 29. 09:04
 19/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bűnözöi alak. Pl: Boltban is normálisak velem az eladók. Szóval nemtudom
2023. jan. 29. 09:06
 20/36 A kérdező kommentje:
#17 Miért nem mernek leülni melléd? Egyébként mellém sem ült senki le soha. Igaz a tömegközlekedést én stornoztam
2023. jan. 29. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!