Ebből lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk bulizni pár haverral, az egyikőnk kicsit többet ivott és belekötött egy másik srácba, elkezdtek szólalkozni, majd akibe belekötött azt mondta, hogy szeretne kérni egy személyit és lakcímkártyát igazoltatás céljából, persze mondtuk neki, hogy akkor mutasson igazolványt, erre közölte, hogy az neki nem kell, mert nem rendőr, hanem az alkotmányvédelmi hivatalnál nyomozó tiszt (gondolom az a nemzetbiztonságot takarja), ekkor én már mondtam, hogy bocsánatot kérünk, de a haverom még mindig arcoskodott, csak már sokkal higgadtabban, mondta neki, hogy mostantól vigyázzunk magunkra és a családunkra, mert ha bármelyik rokonunk elfelejt befizetni valami adót, vagy csak ha bármi törvényellenest csinál azt ő tudni fogja és nem csak egy bírság lesz belőle. Én azóta rettegek és már arra is gondoltam, hogy valahogy megkeresem ezt a srácot és bocsánatot kérek tőle. Szerintetek tényleg rám is rámszáll, vagy csak a haveromra aki ugye belekötött?2023. jan. 28. 14:53
11/16 A kérdező kommentje:
Hat en megakartam neki mutatni a személyimet, de a többiek nem engedték. Így visszagondolva lehet tényleg csak blöffölt.
2023. jan. 28. 21:55
12/16 anonim válasza:
Semmi nem fog történni szóval nem kell félned.Vagy kamuzott vagy csak az arca volt nagy.Attól,mert valaki részegen beleköt a másikba,de tetlegesség nem történik nem lesz baj.
13/16 anonim válasza:
Kamu 😅 Tuti kirohogtem volna ha ilyet ramtol. Szajkarate miatt am se csinalhatna semmit. Max bevisz aztan reggel meg kijosz. Na bumm megesik. De nekik egy tonna papirmelo, amit nem szeretnek ugyh valszeg azt se
14/16 anonim válasza:
Ezért kéne betiltani már végre az alkoholista, sok suttyó részegen kötekszik mindenkivel. Kár hogy nem egy tényleges rendvédelmisbe kötött bele...
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Ügyes volt a faszi! Jó kommunikációval megfordította a saját javára a helyzetet. Szívesen gratulálnék neki! :)
Ettől független 99% hogy kamuzott. Ismerek 1-2 embert nb hivataltól és attól eltekintve hogy tudom hol dolgoznak kb nulla amit tudok a munkájukról. Nem is reklámozzák soha sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!