Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ebből lehet valami bajom?

Ebből lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk bulizni pár haverral, az egyikőnk kicsit többet ivott és belekötött egy másik srácba, elkezdtek szólalkozni, majd akibe belekötött azt mondta, hogy szeretne kérni egy személyit és lakcímkártyát igazoltatás céljából, persze mondtuk neki, hogy akkor mutasson igazolványt, erre közölte, hogy az neki nem kell, mert nem rendőr, hanem az alkotmányvédelmi hivatalnál nyomozó tiszt (gondolom az a nemzetbiztonságot takarja), ekkor én már mondtam, hogy bocsánatot kérünk, de a haverom még mindig arcoskodott, csak már sokkal higgadtabban, mondta neki, hogy mostantól vigyázzunk magunkra és a családunkra, mert ha bármelyik rokonunk elfelejt befizetni valami adót, vagy csak ha bármi törvényellenest csinál azt ő tudni fogja és nem csak egy bírság lesz belőle. Én azóta rettegek és már arra is gondoltam, hogy valahogy megkeresem ezt a srácot és bocsánatot kérek tőle. Szerintetek tényleg rám is rámszáll, vagy csak a haveromra aki ugye belekötött?
2023. jan. 28. 14:53
1 2
 1/16 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Fenét,ez csak kamuzott. Ilyen hivatali emberek, pláne titkosszolgálati krapekok nem fognak beleállni hülyegyerekek szólalkozásába.

"persze mondtuk neki, hogy akkor mutasson igazolványt, erre közölte, hogy az neki nem kell, mert nem rendőr, hanem az alkotmányvédelmi hivatalnál nyomozó tiszt"

Ez sem így működik,minden rendvédelmi szerv alkalmazottja köteles magát ogazolvánnyal hitelesíteni,ha kérik.

2023. jan. 28. 15:08
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor ha tényleg nemzetbiztonságis lett volna mit csinál? Bevitet minket a rendőrségre?
2023. jan. 28. 15:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a haverod nevet se tudja. Vagy ha tudja is, akkor sincs semmi. Eleg luzer egy nyomozo tiszt lehet ha nem kamuzott
2023. jan. 28. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzott a NB-hoz tartozásáról. Valamit hallott a dolgokról, de ez a fenyegetés nem tartozik hozzá a NB hivatal alaptevékenységéhez, ez hivatali visszaélés volna.
2023. jan. 28. 15:16
 5/16 A kérdező kommentje:
Remélem így van, én most nemrég kezdtem el dolgozni, nem rúghatnak ki, meg én eleve mondtam is neki, hogy bocsánatot kérünk.
2023. jan. 28. 15:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én meg pápa vagyok, csak most épp civilben.

És vigyázz magadra, mert te és a teljes haveri köröd pokolra fog kerülni különben.

2023. jan. 28. 15:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Debil vagy?
2023. jan. 28. 18:01
 8/16 anonim ***** válasza:

Enyje enyje. Emlékszem az esetre.

A Tag.

2023. jan. 28. 18:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Nagyon kis viccesek vagytok! Kivancsi lennek, ha veletek tortent volna mit reagalnatok.
2023. jan. 28. 19:26
 10/16 anonim ***** válasza:

Blöffölt, és milyen jól bejött neki :D

Neveteket tudja egyáltalán?

2023. jan. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!