Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hiányolom a régi dolgokat?

Hiányolom a régi dolgokat?

Figyelt kérdés
Olyan 17-18 éves koromban kerültem igazán baráti kapcsolatba egy osztálytársammal, többször ittunk együtt, néha kocsmáztunk, kevésszer volt háznál buli. Annyit nem buliztam de nem volt olyan rossz időszak. Mostanság csak munkába meg haza járok, néha hiányzik hogy megtörjem a kört. Rendes emberekkel vagyok munkában de jórészük idős, van pár huszas, de nem sikerült velük annyira közeli kapcsolatba kerülni, amúgy is lassan megy nekem a beilleszkedés mindenhová. 22/f
2023. jan. 23. 20:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Már azóta az ország másik végében élek.
2023. jan. 23. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Most aktívabbnak kell lenned, mint az iskolás korban, ha szeretnél kapcsolatokat. Akkor sokkal inkább adta a közeg. Itt már ez olyan, hogy kicsit neked kell alakítanod a dolgokat. Kockázatokat, visszautasításokat vállalva, meg csalódásokat is.

Szóval kezdeményezz dolgokat. És ne várj nagy eredményt. Inkább csak ilyen gyakorlásnak tekintsd, hogy hogy lehet ezt csinálni. Mert amúgy ez mindnekinek nehéz. De néha dob be valakinek, hogy igyatok egy sört. Vagy menjetek el egy koncertre vagy amit szeretsz. Ha van saját helyed vendéget is hívhatsz.

Amúgy feltéten az idősebbektől sem kell elzárkózni, mert a felnőtt életben sokkal inkább számít az, hogy összetudtok e hangolódni vagy sem. ilyen 10 év különbség simán átléphető. De nekem van egy tényleg idő ismerősöm/barátom is, akivel néha dumálunk.

Jah meg az segít majd az emberekkel kapcsolódásba, ha kiismered magad, hogy miket szeretsz úgy igazán, csak ezt meg kell találni. Mert akkor az olyanokkal könnyebb lesz kicsit.

És még: ez szinte a legfontosabb! Egyedül is lehet dolgokat csinálni és jó. Szóval egyedül is elmehetsz egy koncertre pl, ha szereted őket, vagy akkor is ha csak érdekel. És minden ilyenből jobban kiismered magad meg megtanulsz emberek között mozogni.

2023. jan. 23. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Pénteken cipeld le a csapatot egy kis biliárdozásra vagy valami közös programra...
2023. jan. 23. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Annyi a gond hogy nem keresek sokat, 200 at+20 ezer segélyt, 110 a rezsi és nem sok minden marad. Megváltozott munkaképességű vagyok egyébként, így tartom el magam.
2023. jan. 23. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

Nem azt írtam, hogy mindenkit vendégelj meg a kocsmában, hanem azt, hogy lementek biliárdozni, aztán mindenki fizeti a saját fogyasztását.

Max a bilasztalra 1 játékot fizetsz, aztán a következőt más, más, más...valaki a csapatból.

2023. jan. 23. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
A leírás alapján neked nem a "barátaid"hiányoznak, hanem a mértéktelen ivás. Alkoholizmusnak hívják az ilyet, és szakember segítségével ki lehet belőle gyógyulni.
2023. jan. 23. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!