3/14 anonim válasza:
Hát én semelyik Latin-amerikait vagy afrikait nem próbálnám ki.
4/14 anonim válasza:
Osztom a 3-mas véleményét. Van egyébként egy sorozat talán Netflixen A világ legkeményebb börtönei vagy hasonló címmel, háááát azért… ott van pár európai is, ahova nem szívesen kerülnék be. 🤯
5/14 A kérdező kommentje:
tudom melyik a Raphael Rowe vagy kicsoda van benne😀
2023. jan. 22. 15:08
6/14 anonim válasza:
Én azért egy orosznak se örülnék... pl. Fekete Delfin.
7/14 A kérdező kommentje:
de ott el vagy zárva ezt sose értettem mindig jönnek az orosz börtönökkel,persze szar életed végéig egy magánzárkába kegyetlen,de az se piskóta mikor egy hondurasi börtönbe csak bevágnak ahol semmi fegyelem sehol egy őr se senki,majd boldogulsz😀
2023. jan. 22. 15:42
8/14 anonim válasza:
Tádzsikisztán,Üzbegisztán,Kirgigisztán,Türkmenisztán,Dagesztán,Afganisztán.
Úgy tudom az itteni börtönökhöz képest a mexikói és más afrikai és közép-amerikai börtön csak gyerek kirándulás.
9/14 A kérdező kommentje:
egyébként Tájföldön is elég szar lehet😀
2023. jan. 22. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!