Molnár Kriisztiánnal, a "youtube starral" mi van manapság?
Figyelt kérdés
Egyik nap "nosztalgiáztam". Megnéztem a youtube sötét bugyrait.
Úgy láttam nem videózik már... mi van vele?
2023. jan. 18. 19:22
2/7 A kérdező kommentje:
Volt/ van neki olyan?
2023. jan. 18. 19:36
3/7 anonim válasza:
Ha tudnád mennyivel normálisabb lett... Már nem iszik, vagy ha igen, akkor max félévente egyszer, akkor is az apjával, tehát nem olyan eszeveszetten mint régen, hanem meg adja a módját. Videózott, 2021-ben főként, de a sok negatív ember miatt úgy döntött, nem folytatja inkább.
4/7 A kérdező kommentje:
Te ezt honnan tudod?
Én örülük, ha normálisabb lett.
Viszont erős kétségeim vannak.
Videók alapján, az egész csaléd deviáns, diszfunkciós idióta.Alsó hangon.
2023. jan. 18. 21:52
5/7 anonim válasza:
Ne beszéljünk mellé.
Hány kiló? Még mindig 200?
Dolgozik? Már azért benne van a korban nem épp tizenéves. Vagy még mindig a "fatel" tartja el?
6/7 anonim válasza:
Rendben, talán nem egy talpraesett személy még mindig a szüleivel él, nem dolgozik, annak ellenére, hogy harmincnégy éves lesz idén. De hatalmas szíve vagy, és egy nagyon jó ember...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!