Miből tudnám megállapítani, hogy szimpatikus vagyok-e az embereknek?
Tartja a szemkontaktust, nyitott a testbeszéde, odafigyel arra, amit mondasz, mosolygás, stb.
Szerintem testbeszéd témában kutass, ha meg akarod érteni az embereket ilyen téren.
A mosolygás csak azért tetszik az embereknek, mert rájuk mosolyogsz.
Ha mérgesen néznél rájuk, utálnának.
Ha megjegyzi, amit mondasz, az egy hatalmas green flag. Mondjuk szerdán elmondod, hogy hétvégén mész moziba, és hétfőn megkérdezi, hogy milyen volt a film, amit néztél.
Ha kérdezget. Hobbiról, magánélketről, bármiről. Azt jelenti, hogy meg akar ismerni, többet akar tudni rólad.
Ha gyakran néz rád, vagy von bele beszélgetésbe.
Mesél neked magáról, hogy jobban megismerhesd.
Mosolyog, mikor meglát, láthatóan örül neked, a társaságodnak. Közelebb jön, mint ahogy egy ismerőssel szokás. Nem arra kell gondolni, hogy beleáll az arcodba, de pl. én a semleges kollégákat, ismerősöket nem közelítem meg, csak 3-5 méterre egymástól beszélgetünk. Ha valakit bírok, akkor nem zavar, ha ez a fizikai távolság 1-2 méterre csökken. Persze ezt befolyásolja, hogy hol találkoztok, mennyi hely áll a rendelkezésre, tömött buszon nem érdemes következtetéseket levonni abból, hogy 30 centire álltok egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!