Hogyan lehet megállapítani azt, hogy valaki direkt néz engem vagy csak el van merülve a gondolataiban és rajtam maradt a szeme?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mi a különbség a két nézés között.2022. aug. 22. 23:12
1/6 anonim válasza:
Ha téged néz az fókuszált, követi a mozgásod is. Ha elmerül a gondolataiban, akkor csak mered üveges tekintettel, nem követ a szemével csak néz előre, és te éppen benne vagy a látótérben.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor szerintem direkt nézett. Meg kell hagyni, elég megtévesztő volt, mert nem volt semmi reakció az arcán ahogy ránéztem. Még csak meg se rebbent.
2022. aug. 22. 23:21
3/6 anonim válasza:
Milyen helyzetben történt ez? Illetve pozitív vagy negatív dolog ez most?
4/6 A kérdező kommentje:
A helyzet a következő volt: leült velem szemben, ő is csinálta a maga dolgát és én is a laptopon. Amikor felnéztem, akkor láttam, hogy nézett.
2022. aug. 22. 23:53
5/6 anonim válasza:
Ránézel és rámosolyogsz.
Ha nem téged néz, akkor bambul tovább, esetleg némi fáziskésés után elkapja a tekintetét.
Ha téged nézett, azonnal reagál, akár mosollyal, akár azzal, hogy zavarba jön és máshova néz.
6/6 anonim válasza:
Vagy ásítasz, a kezedet az arcodhoz emeled, stb. Ha direkt néz, akaratlanul is követni fogja a mozgásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!