Hány évesen gáz pasiként szórakozóhelyre járni?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, és szeretek eljárni bulizni, de néha már azt érzem, hogy nem vagyok oda való.2023. jan. 15. 13:04
11/21 anonim válasza:
10# Aki egyedül van az éljen ketrecben?:)
12/21 anonim válasza:
#11. Mondjuk 1 darab haverja azért minden egészséges embernek van.
Akinek nincs, az már épp elég red flag...
13/21 anonim válasza:
20 évesen voltam először és utoljára, már akkor is rangidősnek számítottam.
14/21 anonim válasza:
"gáz"="társadalmi íratlan elvárásoknak akarsz megfelelni.
15/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem egyedül megyek. Barátokkal. De valóban, ugye sok a 18-25 év közötti, afelett már kevesebben :D
2023. jan. 15. 14:26
16/21 Ghgj válasza:
Én 31 vagyok, barátnőmmel rendre járunk akár ketten is bulizni, mert benne van a "boogie" a lábunkban, és mindig nagyon jó szokott lenni. :D Nem kavargatunk vagy ilyesmi, táncolunk és iszunk, rengeteget nevetünk, ilyesmi. Én is látom, hogy már az "idősebbek" közé tartozunk, plusz mikor mesélek róla, látom 1-2 munkatárson pl., hogy ráncolja a szemöldökét, de nem fogok lemondani egy jó mókáról a kedvükért. :D Sz.rj bele!
18/21 anonim válasza:
Hidd el simán bejutnak 18 alatt is. Mi is bementünk még annó 16 évesen mindenhova, a kutya se szólt ránk vagy dobott ki.. kell a forgalom a helynek, annak meg teljesen mind1, hogy egy 16 vagy egy 26 éves fizet a pénz az pénz..
Na meg elég bizarr látvány a 30-40 éves korosztály is. Tekergő idősödő a tömegből teljesen kitűnő emberek, régen is nagyon cikinek tartotta mindenki, hogy ennyi idősen még próbálnak tiniként viselkedni.
19/21 anonim válasza:
Nem gáz menni ennyi idősen sem.
20/21 anonim válasza:
Sose gáz, csak tudjál azonosulni vele.
Volt a diszkó nagyi, ő felvállalta és nem nézték ki.
Látszott hogy imádja. Akkor meg nem lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!