Felnőtt korban barátkozni?
26 vagyok, az egyetem alatt összeszokott baráti köröm éppen széthullik, páran bejelnették a szilveszteri bulin,hogy idén külföldre költöznek (ki ide,ki oda,nem együtt).
Ezen kívül marad 4 barátnőm és egy jó srác barátom. A barátommal karácsony előtt szakítottunk szóval az ő baráti köre is kiesett.
Azon gondolkodtam hogy pl ha el akarok menni néha néha bulizni/koncertre egy nagyobb társasággal,hát nem lesz kikkel.
Arra gondoltam,hogy megpróbálok egy új baráti kört szerezni. Na de hogy? Felnőtt korban ez már nem egyszerű. Nem járunk suliba, a kollegák az irodában (nálunk legalábbis) nem olyanok,megvan a privát életük.
Vannak pl ilyen workshopok vagy valami hobbival kapcsolatos ahol lehet barátkozni?
Teljesen tanácstalan vagyok. Én mindig a sulikból,egyetemről szereztem barátokat...
26N
Csaltlakozz olyan csoportokhoz, társasághoz ami érdekel.
Már a zenekarok csinálnak saját csoportokat a rajongoknak.
Én hasnolóan hobbi csoportok, oldalak is vannak.
lehet olyan összetartó baráti társaságod már nem lesz, de idővel majd az is alakulni fog.
Én szintén így bandakulok koncertekre kisebb kevesebb sikerrel. Hiszem h idővel kilehet alakitani egy közelebbi kapcsolatot. Bár igaz h ilyenkor már a család nagyobb szerepet kap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!