Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Buliban van esélyem ismerősöke...

Buliban van esélyem ismerősöket szerezni? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Még egy netes barátom sincs; arra gondoltam, hogy először elmegyek egy buliba a városomban (kisváros), de nem hiszem hogy ismerni fogok ott bárkit. Már várom, de persze egyedül megyek. Huszonéves nő vagyok.

2023. jan. 13. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz magadra. Naivnak tűnsz. Ha valaki nem tetszik, valami nem stimmel, ignoráld
2023. jan. 13. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Én nem buliban szereznék barátokat
2023. jan. 13. 22:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Kiszolgáltatott nőnek tűnsz. A legjobb préda beteg állatoknak.
2023. jan. 13. 22:51
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Nehogy belekeverjenek valamit az italodba aztán megerőszakoljanak.
2023. jan. 13. 23:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, de addig se lennék egyedül.
2023. jan. 14. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

KB. mindenki ismerkedni akar majd veled egy buliban, mert nô vagy.

Illedelmesen elfogadod a bontatlan italt, amire meghívnak, de vigyázva, hogy ne kelts senkiben hamis reményt. (1)

Cserélsz számot azzal, aki elsôre szimpatikus, aztán majd alakul. Ha kiakad, hogy nem cumizod le az árokparton 15 perc beszélgetés / 3. randi után, akkor megszakítod vele a kapcsolatot.

Elôbb utóbb lesz, aki tényleg barátod akar lenni, fôleg, ha lány. Ha fiú, akkor fennálhat az esélye, hogy évekig fenntartja a "barátságot", egy zsákolás reményében.

Hivatkozott irodalom: Czibók László (RIP)

(1) [link]

(2) [link]

2023. jan. 15. 22:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Az jó, hát nem volt nagy ügy pénzköltésen kívül, vettem egy vodkát és alig egy órát szótlanul csak néztem ahogy elvannak az emberek. Nem ment oda egyedül senki, érthető.
2023. jan. 15. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Legközelebb jobb lesz.
2023. jan. 15. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Valami meglévô baráttal / volt osztálytársaddal menj, akkor lesz valami közöz pont mindenki mással
2023. jan. 15. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!