Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nőknek ez nem vonzó viselkedés?

A nőknek ez nem vonzó viselkedés?

Figyelt kérdés

Van munkahelyen egy kolléganő akibe már hetek óta bele vagyok esve, és elég gyakran próbálok vele beszélni, gondolom ez neki is feltűnt. És azt szeretném kérdezni hogy nőknél ez un szimpatikus e hogy sokszor keresem beszélni egy nap. Érdemes ezt folytatni vagy inkább vegyek vissza?

Hogy mondjuk ritkábban keresni őt? Vagy az se jó?

2023. jan. 11. 15:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
8as, egyébként az, hogy "meg se próbáld" amit te képviselsz hogy lehet bármire is jó tanács? Ennyi erővel az ágyból is kár kikelni reggelente... Te tényleg így éled az életed? Bármi ami nem repül a szádba az már lehetetlen?
2023. jan. 11. 16:24
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

#11 Megpróbálni azt érdemes amire esély is van. Sehol se írtam hogy semmit nem próbálok meg az életben. De lehetetlen dolgokra felesleges egy percet is pocsékolni. Ezt pont úgy tanultam meg, hogy hosszú éveken át feleslegesen próbálkoztam ismerkedni. 50% teljes ignorálás, 45% "van barátom", 5% valami egyéb kamu duma volt az eredmény.

Persze, aki mazochista és szereti a kudarcot meg a megalázást, az próbálkozzon ismerkedni, nem mondtam hogy tilos. Csak legyen felkészülve a várható kimenetelre. Mert most itt bátorítjátok a kérdezőt hogy menjen ismerkedjen a nővel, aztán majd jön a koppanás, felesleges körök és csalódás, jobban jár ha spórol az energiájával és most elengedi.

2023. jan. 11. 16:34
 13/18 anonim ***** válasza:

12, de ha ez így van, akkor az hogy lehetséges, hogy átlagos külsejű, átlagos anyagi helyzetű emberek is be tudnak csajozni különösebb megalkuvás nélkül? Mert be tudnak, ez tagadhatatlan tény.

(különösebb megalkuvás - azaz vonzónak tartják a nőt, a nő is vonzódik hozzájuk, mindketten fiatalok, gyermektelenek, nem jár egyik fél részéről sem anyagi vagy státuszbeli előnnyel, stb...)

2023. jan. 11. 16:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Viszont azt nem tudom mennyire red flag hogy 31 éves és elvileg még senkije nem volt...
2023. jan. 11. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz a pletykakkal, ha ennyire szimpatikus. És ha még nem volt senkivel, akkor mi van? Ezer oka lehet, hogy miért nem volt barátja. Attól még lehet egy normális nő.
2023. jan. 11. 18:24
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Nekem se volt még senkim pedig idén leszek 27 éves és normális vagyok. Csak annyi "baj" van velem hogy a nők irreálisan magas, teljesíthetetlen elvárásainak nem tudok megfelelni.
2023. jan. 11. 18:38
 17/18 anonim ***** válasza:

16, telefosod a netet a pszichológiai problémáiddal, de ááááh, nincs veled semm ibaj...:D

Kérdező, red flagnek nem érdemes kezelni, hisz az esélyt érdemes megadni. Beszéless vele és kiderül. Erre van az ismerkedés:) Egyébként is... legrosszabb esetben összejöttök aztán szar lesz és szakítotok. Szerintem ez még mindig jobb, mint előfeltételezések alapján meg se próbálni.

2023. jan. 11. 20:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz lenne akkor csak a gazdagonak lenne bnoje 😅 nezz mar korbe..
2023. jan. 12. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!