Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi ez a nagy Nike tech fleece...

Mi ez a nagy Nike tech fleece őrület a kamaszok/gyerekek körében?

Figyelt kérdés
Ma voltam előadni egy álltalános iskolában, 5.esek (12 év), szinte mindenki ilsen melegítőben volt, felsőbb évfolyamokon dzintén elég gyakori. Majdnem mindenki ugyanúgy néz ki, és szerintem ez egy elég ronda ruhadarab, ahoz képest meg nagyon drága az eredeti. Mi értrlme ennek?

2023. jan. 9. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Filc?
2023. jan. 9. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugaton szeretik hordani a bevándorló családok 2-3. generációs tagjai, tizenévesektől kezdve a fiatal felnőttekig.

Először a nagy ismert rapperek tették népszerűbbé, olyannyira hogy nyugaton ez a réteg függetlenül attól hogy olaszországi vagy francia nemzetiségű szeretik.

Nem is divat már, hanem jelenség.

[link]

2023. jan. 9. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Azt hiszik menok tole 😅 Szerintem amugy tok ronda. Nem hordanam
2023. jan. 9. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Azért hiszik menőnek mert most ez nagyon felkapott lett pl tiktokon.Van az a zenei irányzat aminek a neve a drill és azok az emberek viselnek ilyen melegítőt.Ebben csak az a gáz hogy a legtöbb kamu mert valljuk be őszintén hogy a legtöbb ember nem adna ki egy szettért több mint 80ezer Ftot és még menőznek is vele.
2023. jan. 9. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Huu megneztem mi ez a drill. Hat se nem rap, se nem semmi. Ilyen menoskodo nyomik zenei ertek nelkul olyan alapra amit 3perc osszerakni.
2023. jan. 9. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Én azért tartózkodnék attól Angliában hogy "menősködő nyomik" által fenntartott, őrzött negyedben leljek lakhatásra, illetve ezek a zenék javarészt másik bandának vannak címezve.

2023. jan. 12. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Am se laknek Angliaba, nem jon be. Ez meg csak egy tularazott semmilyen melegito. A gatya nemrossz de ennyit nem er, kb basic. A pulcsi resze a szabas es az anyag miatt se jon be. Ha van rajtad izom akkor tok kenyelmetlen, derekba meg bo
2023. jan. 12. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 jól látod!
2023. dec. 31. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!