Miért gyűjtenek követőket az instagrammon ?
Ha sok követőjük van akkor a szponzorok megtalálják őket hirdetésekkel és egy remklámért annyi pénzt kapnak mint egy átlag ember egy éves fizetése.
Ha ez zavar, bármikor törölhető az alkalmazást és gond letudva.
Az egyes el van tájolva!
Ezek lúzerek,nem gazdagok.
Az egyes nincs eltájolva!
Tényleg így működik. Van olyan kávézó, vagy egyéb ahol azzal is lehet "fizetni" hogy megosztod amit iszol, vagy kedvezményes áron veszed ha van elég követőd.
A számok itt a kérdésesek. Azt nem tudom pontosan de ha jól tudom olyan 10e követő felett van asszem 10% kedvezmény. Vagy 100e felett.... Nem is tudom.
De az tuti hogy ha valakinek többszázezres a követő tábora, vagy esetleg milliós, akkor azokat a szponzorok megkeresik. Nekik az a 150e Ft olcsó marketing, ami sok emberhez eljut így.
Így működik a világ.
Vagy B opció igazából a "hírességnek érezni magukat". Azért a média erre tanít, hogy légy híres. És ez egy jó opció/visszajelzés. Ez lényegében egy önbizalom növelő dolog.
4.
Menjél már fel instára ember!
Nézd már meg hányan követnek egy átlagos embert!
Te is el vagy tájolva!
Ugyan már! Mindenki átlagos ember. Azok akik nem átlagosak és nagyot alkotnak azok többsége nem foglalkozik instagrammal.
És a sok követővel bíró emberek sem úgy kezdték hogy instant millió+ követő...
Mindenki kicsiben kezdi, és az aki fel tudja futtatni magát, annak lesz sok.
Lehet hogy Te nagyon leegyszerűsítve nézed a dolgokat, de érdemes megvizsgálni az egészet. Nem csak a felszínt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!