Hogyan szerezzek követőket instagramon?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék nagy követőbázist, nem szeretnék influenszer lenni stb., de azért szeretném, ha néhányan látnák a feltett tartalmaimat. Már feltettem pár fotót, bekövettem pár embert stb., de még egy követőm sincs vagy csak ilyen reklám és fake profilok akartak bekövetni. A családomnak és barátaimnak nincsen instagramja, tehát ők nem tudnak bekövetni.
Hogyan kell így egy friss profilt elindítani? Előbb kövessek be másokat majd utána tegyek fel tartalmakat vagy fordítva? Van valami egyéb hasznos tanácsotok?
2022. jan. 29. 21:35
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy tartalmak tekintetében semmi extrát nem szeretnék közzétenni, csak a saját "munkáimat" (hobbi szinten festek, rajzolok, varrok, sütök, fotózok - épületek, textúrák, természet, fények) és tényleg nem szeretnék én semmi komoly üzleti profilt létrehozni vagy ilyesmi, csak szeretném, ha pár emberhez eljutna, esetleg kapnék róluk visszajelzést.
2022. jan. 29. 21:37
2/5 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy véletlenül rossz kategóriába került, bocsi!
2022. jan. 29. 21:41
3/5 anonim válasza:
Előbb kellene tartalmakat mert ha valakit bekövetsz és rámegy profilodra és nem lát tartalmat lehet nem követ vissza. :) Esetleg leírást írhatsz, hogy mik várhatóak majd és akit érdekel az alapján is követhet vagy akár vissza. :)
4/5 anonim válasza:
Legyél érdekes!
A postokhoz meg lehet adni tageket, és úgy könnyebben megtalálják ismeretlenek akit a téma érdekel.
5/5 anonim válasza:
Ha nő vagy posztolj félmeztelen, villantós képeket. Tuti nyerő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!