Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan telik eddig a Karácsony...

Hogyan telik eddig a Karácsonyi időszak?

Figyelt kérdés
Nagy vonalakban.

2022. dec. 25. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Rég kiveszett a hangulata. Nincs fa, apai ágon apámon kívül mindenki kihalt, anyai ágról senkivel nem tartom a kapcsolatot, tehát látogatások sincsenek. Apám csinált kaját, azt a saját íróasztalunknál megettük, mindenki a maga sorozatát/filmjét nézve.
2022. dec. 25. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Tegnap anyuval és a kutyámmal voltam.

Ma tesómék jöttek át délben aztán itt hagyták az unokaöcsémet anyunál.

Vele játszottam meg filmeztünk.

Most meg barátnőmnél alszom.

2022. dec. 26. 00:54
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jól telik eddig.

Igaz, hogy 24én reggel összekaptam az asszonnyal kicsit mert eltört egy üveg pálinkát ennek köszönhetően mérgemben a halászlevet kint főztem meg bográcsba, de utána kibékültünk mire készen lett és onnantól jó volt nagyon. :)

2022. dec. 26. 01:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Magányosan.

Tegnap, kis túlzással, egy ültömben végignéztem egy rövidebb sorozatot, ma pedig egy hosszabb sorozat majdnem teljes első évadának felét daráltam le. Délelőtt anyával sütöttünk féltucat bejglit, ami ritka kapósra sikeredett szerencsére, délután pedig pár órára átjöttek az unokatestvéreim.

Nekem sem volt semmi karácsonyi hangulatom idén, olyan gyorsan elrepültek az elmúlt hetek, hónapok, hogy amolyan derült égből fasírtként jöttek az ünnepek.

2022. dec. 26. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Kirándulás, biciklizés, mivel tavasz lett. Mellette takarítás, olvasás, filmezés.

Egész jól rákattantam idén a karácsonyi filmekre. Egy barátommal chatelünk időnként.

2022. dec. 27. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!