Várjátok a karácsonyt? Ha igen miért igen ha nem miért nem?
A karácsony hangulatát szeretem, meg hogy a gyerekek örülnek annak, hogy együtt vagyunk, meg az ajándékoknak. A karácsony előtti eszetlen rohanást, tömeget nem szeretem.
Baráti társaságba megyünk, nem fogok berúgni, sosem rúgok be, nagyon kevés alkoholt fogyasztok, inkább kóstolás szinten.
Várom. Bár az évek alatt már megtanulhattam volna hogy amit várok az egy álomkép, mert ebben a rohanó/rohadó világban nem találok olyat, aki tényleg lenyugodna erre a pár napra, tényleg tiszteletben tartaná hogy a 365 napból ez a 3 nem arról szól (nem arról kéne szólnia), hogy biznisz, meg legyünk túl rajta minél hamarabb, hanem tiszteletben tartsa az übnepet, hogy együtt legyünk anelkül hogy egymást vinnénk a sírba és hoznánk neki az idegbajt.
Valószínűleg elfelejtettük, hogyan kell masokkal együtt lenni, úgy hogy az minőségi idő legyen a másiknak is meg nekünk is. Bár mit vartunk, hiszen ehhez napi szintű gyakorlás kéne kábé, arra meg ugye kinek van ideje. A munka meg a profit fontosabb, mindegy az, hogy teljesítményhez egeszséges családi hátter is szükséges, meg hogy munkából legyen hova hazamenni.
De ugye tudjuk, hogy ha a munkának élünk, akkor nem is kell hova hazamenni. Ez is egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!